GeForce GTX Titan X/GTX980Ti - info, recenze, zkušenosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
DEUS.EX
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: GeForce GTX Titan X/GTX980Ti - info, testy, zkušenosti

Příspěvek od DEUS.EX »

Ta moje g6 v pohode zvlada 1.280v ale teploty sou hned kolem 90 proste toto napeti je uz na vodu ....
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ja poškulujem po : EVGA GeForce GTX980 Ti Hybrid
https://www.alza.sk/evga-geforce-gtx980 ... 770493.htm

len ci ma zmysel to prevedenie

//asi potom hodim nejaky topic, aby sme z toho neurobili nakupnu poradnu
Naposledy upravil(a) blaho dne pon 29. čer 2015, 11:06, celkem upraveno 1 x.
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

DEUS.EX píše:Ta moje g6 v pohode zvlada 1.280v ale teploty sou hned kolem 90 proste toto napeti je uz na vodu ....
Už si tam hodil mod. bios? Má MSI má Asic 82% což si myslím že je dobré, default boostuje 1380 při napětí 1.193, po zahřátí cca 68 až 70 st. se drží na 1360 až 1380, a nepíská, tichá jak noc) půjde na vodu, hned jak bude k mání Fullcover, jediná věc co mě štve je ta pečeť u MSI, což znamená ztrátu záruky. Jestli někdo víte jak to obejít poraďte.
b0x3r305
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od b0x3r305 »

osobně čekám na GTX980ti Strix ale musím ještě počkat cca 15-20 dní :/
b0x3r305
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od b0x3r305 »

Dusan píše:
DEUS.EX píše:Ta moje g6 v pohode zvlada 1.280v ale teploty sou hned kolem 90 proste toto napeti je uz na vodu ....
Už si tam hodil mod. bios? Má MSI má Asic 82% což si myslím že je dobré, default boostuje 1380 při napětí 1.193, po zahřátí cca 68 až 70 st. se drží na 1360 až 1380, a nepíská, tichá jak noc) půjde na vodu, hned jak bude k mání Fullcover, jediná věc co mě štve je ta pečeť u MSI, což znamená ztrátu záruky. Jestli někdo víte jak to obejít poraďte.

porušením pečeti o záruku nepřijdeš, psal jsem si o tom s dodavatelem
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

(porušením pečeti o záruku nepřijdeš, psal jsem si o tom s dodavatelem.)

Tak to by jsi mě potěšil, pokud to tak je, ještě se na to budu taky informovat ať to mám 100% potvrzeno.
nick_sekac
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nick_sekac »

Ta pečeť jde v pohodě obejít, pokud jí máš stejně jako já na středu šroubu. Místo šroubováku použiješ kombinačky. Šroub je pouze lehce dotažený, takže pokud člověk není úplně levý, tak to je za 10s venku bez známek manipulace.
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

Takže jsem si to teď ověřil přímo se zastoupením MSI ČR, odpověď: pokud je pečeť porušená Váš prodejce samozřejmě kartu v rámci záruky převezme, ale po zaslání do odborného servisního místa, kde toto bude zjištěno, bude karta vrácena, s tím že došlo k porušení závazných předpisů její záruky. Konec, tečka, takže uvidím, nechám to teď uležet a potom se rozhodnu.
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

nick_sekac píše:Ta pečeť jde v pohodě obejít, pokud jí máš stejně jako já na středu šroubu. Místo šroubováku použiješ kombinačky. Šroub je pouze lehce dotažený, takže pokud člověk není úplně levý, tak to je za 10s venku bez známek manipulace.
Dík, jdu se na to pečlivě mrknout.
nick_sekac
Začátečník
Začátečník

Dusan píše:Takže jsem si to teď ověřil přímo se zastoupením MSI ČR, odpověď: pokud je pečeť porušená Váš prodejce samozřejmě kartu v rámci záruky převezme, ale po zaslání do odborného servisního místa, kde toto bude zjištěno, bude karta vrácena, s tím že došlo k porušení závazných předpisů její záruky. Konec, tečka, takže uvidím, nechám to teď uležet a potom se rozhodnu.
No, tak to by mě zajímalo, kam psal před cca 3 týdny stratos, když mu odepsali, že porušení pečeti nezpůsobí zamítnutí reklamace.
nick_sekac
Začátečník
Začátečník

On asi nepsal na české zastoupení:

http://stratos1.rajce.idnes.cz/MSI_Zaru ... dici_1.jpg

Každopádně v tom má MSI pěkný bordel a doufám, že nebudu nucen kartu reklamovat. Kdybych jí neměl za tak výbornou cenu, tak kvůli přesně tomuhle bych do MSI nikdy nešel.
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

nick_sekac píše:
Dusan píše:Takže jsem si to teď ověřil přímo se zastoupením MSI ČR, odpověď: pokud je pečeť porušená Váš prodejce samozřejmě kartu v rámci záruky převezme, ale po zaslání do odborného servisního místa, kde toto bude zjištěno, bude karta vrácena, s tím že došlo k porušení závazných předpisů její záruky. Konec, tečka, takže uvidím, nechám to teď uležet a potom se rozhodnu.
No, tak to by mě zajímalo, kam psal před cca 3 týdny stratos, když mu odepsali, že porušení pečeti nezpůsobí zamítnutí reklamace.
Tak to jsi měl zrovna říct že to máš od Stratose, to bych tam ani nevolal, pro srandu králíků tu pečeť tam nedávali, karta po různých úpravách uživatelů a těsně před zárukou, lup ji do servisu a chci novou, ani se jim nedivím. Dnes si každý hlídá peníze, jo a ta moje pečeť je přes obvod šroubku, takže je to v pr.... vlastně kryje celej otvor.
b0x3r305
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od b0x3r305 »

ne nepsal jsem na ČR zastoupení. Psal jsem přímo obchnímu zástupci z A*Comp a taky manažerovi pro ČR
nick_sekac
Začátečník
Začátečník

Můžeš tu pečeť vyfotit?
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

nick_sekac píše:Můžeš tu pečeť vyfotit?
Jasné, vyfotím a hodím sem odkaz, ale jak říkám, je tak blbě nalepená že přesahuje obvod, takže i když vezmu úzké zlodějky, tak ji strhnu, ale teď mě napadlo, co ji tak trochu zahřát a pinzetou jí pěkně stáhnout? Nic foto jsem hodím na mrknutí.
b0x3r305
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od b0x3r305 »

většinou strhnout nejde, je to taková nálepka, ne úplně papírová myslím, posledně když jsem ji dával pryč (u XFX) tak se lámala jako... no nevim jako co to popsat ale "rozprášila" se na kousky
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

b0x3r305 píše:většinou strhnout nejde, je to taková nálepka, ne úplně papírová myslím, posledně když jsem ji dával pryč (u XFX) tak se lámala jako... no nevim jako co to popsat ale "rozprášila" se na kousky
Foto:
http://www.imghosting.cz/view-65DSC_0016.jpg
http://www.imghosting.cz/view-46DSC_0017.jpg
b0x3r305
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od b0x3r305 »

čím jsi to fotil pro pána boha :D
jinak to vypadá jen na papírek (těžko ale soudit z těchto fotek) možná když to nahřeješ, že by šla. Ale jak jsem psal, při reklamaci to nebude problém, sám mám 2x GTX od MSI proto jsem si to zjišťoval
Dusan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dusan »

b0x3r305 píše:čím jsi to fotil pro pána boha :D
jinak to vypadá jen na papírek (těžko ale soudit z těchto fotek) možná když to nahřeješ, že by šla. Ale jak jsem psal, při reklamaci to nebude problém, sám mám 2x GTX od MSI proto jsem si to zjišťoval
Na pohmat to papír není, je to pevnější a pocitově jak navoskovaný, no kartu vyhodím a něco s tím provedu, ale velmi opatrně.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“