a bez cheatů to nejde? protože jediný koho sem v tom viděl jezdit jsou moddeři a konzolisti, to samí s Blisto Compact omg rockstarer lambo si nech!blaho píše:da sa aj to, ked pridem domov z prace kludne ti mozem poslat navodstylar píše:ja chci auto Duke of Death dá se nějak sehnat v online?
ako to urobit
GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- stylar
- Začátečník

Re: GTA V - ONLINE
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
- blaho
- Žlutá karta

-
niesu to cheats , staci tam nakopirovat par suborov
- stoRmjE
- Začátečník

-
blaho píše:niesu to cheats , staci tam nakopirovat par suborov
ses si jistej ze nakopirovani par souboru neni cheats?:)
- blaho
- Žlutá karta

-
- stoRmjE
- Začátečník

-
Ty to provozuješ? Nerad bych dostal ban:)
- blaho
- Žlutá karta

-
ja tamte auta nepouzivam, moc ma nerajcuju
- stoRmjE
- Začátečník

-
ale ty soubory mas v compu ne?
- 0martas0
- Začátečník

-
Ten mod je pro SP, stačí číst popis.
Jinak, myslíte že je BAN za používání ENB/SweetFX?
Jinak, myslíte že je BAN za používání ENB/SweetFX?
- blaho
- Žlutá karta

-
hm... jam mam tie auta aj v multiplayer , hoci ich nepouzivam
Inak dneska par/asi 20/ slusnych zavodov
* akurat to jednemu kamošovy blblo, ... ten multiplay ma este furt vela much
inak tie niektore bonus auta si do garaze nedate, daju a iba privolat cez mobil na dane miesto na mape
Inak dneska par/asi 20/ slusnych zavodov
* akurat to jednemu kamošovy blblo, ... ten multiplay ma este furt vela much
inak tie niektore bonus auta si do garaze nedate, daju a iba privolat cez mobil na dane miesto na mape
- Woyta
- Středně pokročilý

Taky jsem mel dnes problemy s rockstar servery. Neslo ukladat postup.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- blaho
- Žlutá karta

-
to je normalka, zarobili ,,par´´ mega a každy z rockstar je asi na bora bora 
- GROO
- Začátečník

-
Včera jsem měl taky problémy, od vydání hry asi největší. 5x retry při zapínání hry, potom několik pokusů o připojení do online. Cca hodina a pouze jeden úkol odehraný, jinak samá hláška že prý ztráta spojení, nebo že jsou servery R* nedostupné. Ještě že mám tolerantní lidi v teamu. Radši jsem to vzdal.
- racecar
- Středně pokročilý

- 0martas0
- Začátečník

-
Paráda na update se těším. Našetřil jsem teďka pár mega, takže koupím určitě ten offroad. 
- GROO
- Začátečník

-
Jo, tak ten je fakt vymazlenej, toho taky musím mít...
- 0martas0
- Začátečník

-
Ten sporťák bude beztak stejnej prd jak Osiris. Osiris je dobrej, ale tak na dopravu v misích atd. Na závody pro mě nic moc, to furt vede Turismo R. Ale když budu mít prachy asi ten novej taky koupím, vypadá hezky, uvidíme jak bude vypadat zezadu.
( btw. takto posrat náběh na krásnýho RR - Windsor , je snesitelnej akorát v tmavé barvě zezadu )
Spíš by mě zajímalo jestli přidají ty Mansions jak se o tom furt mluví. Docela by bylo super mít nějakou vilu s novýma aktivitama třeba, nebo apartman/vilu/dům s helipadem, to mi tam chybí fakt hodně, nebaví mě vždycky jezdit na letiště/helipad když chci letět. To samo by to chtělo dům/vilu u vody kde by rovnou člověk měl lodě.
Spíš by mě zajímalo jestli přidají ty Mansions jak se o tom furt mluví. Docela by bylo super mít nějakou vilu s novýma aktivitama třeba, nebo apartman/vilu/dům s helipadem, to mi tam chybí fakt hodně, nebaví mě vždycky jezdit na letiště/helipad když chci letět. To samo by to chtělo dům/vilu u vody kde by rovnou člověk měl lodě.
- blaho
- Žlutá karta

-
Dneska sme si dali par zavodov s Osirisom, v dazdi je to sranda
Proc v GTA V neni snih ?
to by bol mazec 
Proc v GTA V neni snih ?
- 0martas0
- Začátečník

-
Byl na vánoce, třeba bude zas. 
- blaho
- Žlutá karta

-
Ale ja chcem poriadny sneh a lad, milujem drifty 
- 0martas0
- Začátečník

-
No, na jednu stranu je to jak je teď Online docela vklidu že se člověk jen připojí, ale kolikrát si říkám, jak by bylo dobrý kdyby byly srrvery jak BF 4 třeba. Na některých třeba ten sníh, jinde jen třeba "něco" only atd. Race, DM, Heist atd.