World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

S tým by som si nebol až taký istý, boli prípady, kedy si namiesto druhého JT (resp. goldov zaňho) obdržal nejakého lowtier nemca či čo to bolo zač.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Bud dostanes cenu kreditu za nej nebo lowtier nemce. Rozhodne uz nedostanes goldy za nej. Psali o tom.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
arach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od arach »

aha, tak jeste pred cca 14 dnima kamarad dostal goldy...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Dostaneš goldy... já je ještě taky nedávno dostal. Ty low-tier Němce si buď někdo vymyslel, nebo to akorát byl trochu jiný kupón (případně to platí až pro ty nejnovější).
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Bylo to v plánu, ale ještě se to nezavedlo. Furt by to měly být goldy.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Byl to kupon z Intel Bundle, ale tohle je novejsi kupon. Kdyz ti toho JT nekdo koupi jako darek a ty uz ho budes mit v garazi, tak dostanes goldy. Psali, ze se nenechaji okradat pres prekupniky kuponu a proto zavadeji to, ze zadny goldy nebudou. Ridil jsem se tim co psali, takze jestli dostanes goldy ci ne ti osobne nereknu.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Breby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Breby »

kuci rad bych malou radu ohledne bonusoveho kodu pro wot, mam vygenerovany kod, ale je nejak silene dlouhy, jak to je s uplatnenim, kdyz dam cely kod tak to pise neplatny. Cely kod je oddeleny " - ". Diks za radu.
Intel Core i5-4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, MSI Z97 GAMING 3, GEIL EVO LEGGERA Low profile 8GB DDR3 1600, Crucial MX100 - 256GB, MSI GTX970 4G, CORSAIR RM Series RM550 550W, NZXT H440, černá/modrá, AOC i2360Phu, WIN 8.1
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Co to je "šíleně dlouhý" bonus kód? Má mít celkem 29 znaků vč mezer.
Ohledně kompenzace za 8,8 cm Jagdtiger je to tak, že dostanete celkem 11250 goldů (tj. 10000 za jgt) a 7 dní PÚ.
Breby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Breby »

vyplivlo me to 120 mistny kod, kdyz nepocitam pomlcky. Zacatek kodu XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXXXXXXX-XXXXX-XX ........
Intel Core i5-4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, MSI Z97 GAMING 3, GEIL EVO LEGGERA Low profile 8GB DDR3 1600, Crucial MX100 - 256GB, MSI GTX970 4G, CORSAIR RM Series RM550 550W, NZXT H440, černá/modrá, AOC i2360Phu, WIN 8.1
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

A co ti ten kód vyplivlo? A 120 znaků? Něco mi říká, že to asi nebude úplně legální. :mrgreen:
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Breby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Breby »

vyreseno, ono ten kod nerozdelilo .o)) diks
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

No řekl bych že to legální nebude.Při brouzdání netem jsem narazil na jakýsi generator bonus kódú do Wotka všechny odkazy asi 10 byly postupně mazány a obnovovány takže se asi WG bránil ,ale jak je vidět neubránil.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Stejně poznají na který učet se to připsalo a ten účet bloknou. Jako tenktrát s tou aférkou s goldama, blokli účet a dokud si nezakoupil počet goldu od nich, který sis někde za zlomek koupil na černym trhu, tak ti nevrátili účet.
A že si přišel třeba o 500kč to je samozřejmě nezajímalo :lol:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

:D na to sa pamätám, u nás v klanu sa vo veľkom nakupovalo a potom niektorí mali zabanované účty :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak jsem po nějakém čase zase zašel na test, a musím říct, že mě hra mile překvapila. Provedli zase nějaké optimalizace enginu - stínování, nasvícení, ale hlavně přidali TXAA vyhlazování. Ve výsledku grafika vypadá až překvapivě pěkně (hlavně HD modelům to sedne). Udělal jsem pár random screenů.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Jelikož jsem dostal or RiCKa klíč k AW, tak můžu s klidem říct, že v současnosti WoTko vypadá rozhodně lépe než Armored Warfare. Nejlepší a nejpokročilejší je samozřejmě War Thunder, ale fakt jsem nečekal, že z toho Bugworld enginu ještě tolik vymáčknou. Teď kdyby jenom vyřešili tu zasranou rakovinu a gold spam, tak by to bylo boží.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jojó, WoTko vyzerá pekne, ale zrovna čumím, že trávu viditeľnú len niekoľko metrov okolo teba ešte furt nefixli :D možno limitácia enginu, alebo by to spôsobovalo moc veľké prepady, dunno. A tiež súhlasím, že WoTko vyzerá oveľa lepšie ako AW. AW má veľmi veľký potenciál aby vyzeral dobre, ale nasjkôr tak rok po launchu.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tajemství : když zmáčkneš V tak budeš dělat screeny bez hudu
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Já si nemůžu pomoct, ale TXAA nepřijatelně rozmazává textury.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

LoCo99 píše:tajemství : když zmáčkneš V tak budeš dělat screeny bez hudu
Ano, a jak můžeš vidět, některé bez něj taky jsou. Účelem nebylo dělat si tapety na plochu, ale narychlo v průběhu bitvy zachytit nějaké momentky, tudíž jsem většinou opravdu neměl čas vypínat a zase zapínat HUD před každým screenem.

jack08: V driverech mám nastaveno 16xHQAF a nevšiml jsem si, že by TXAA mělo vliv na jejich kvalitu. Ale je fakt, že okraje obrazu jsou rozostřenější než střed. Tohle ale může být by design, těžko říct.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Tak zkus típnout aa a bez. Udělal bych to já , ale testy nejezdím. Vypadá to, že tam nacpali i chromatickou aberaci :|
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“