GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- blaho
- Žlutá karta

-
Re: GTA V - ONLINE
ajajaj https://youtu.be/jxbOZPZzlYM
- petrxp
- Začátečník

-
Celkem uvažuju jakého supersporta koupit na závody, jestli Zentorno, XF, Cheetah,"Veyron". Orisis říkáte že je na nic, celkem se mi líbí . Možná to XF na závody a na parádu něco jiného
.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- jagoda
- Středně pokročilý

osiris je podla mna najlepsi, adder moc smyka a ma male zrychlenie, zentorno zas malu maximalku, prave ten osiris je nieco medzi a je dobry do mesta.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- blaho
- Žlutá karta

-
pod skusit, hrame s kamosom teraz
TS: v podpise na steam profile
TS: v podpise na steam profile
- petrxp
- Začátečník

-
Závody dobře sypou teď (2*RP) 6min závod 5500RP+ 14k 
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- 0martas0
- Začátečník

-
Jaktože 2xRP?
Nevím, mě Osiris na závodění nesedí. Na závody mám Turismo R.
Nevím, mě Osiris na závodění nesedí. Na závody mám Turismo R.
- petrxp
- Začátečník

-
Nevím, mám závody za dvojnásobek, asi nějaká akce . BTW první heist prison break hotový. Ale nějak málo jenom 220k+100k bonus za první splnění, jsem myslel že bude aspoň půl bańky
.
- blaho
- Žlutá karta

-
jj ...
momentalne prebieha :
Get Double GTA$ and RP in GTA Online Now Through July 4th Weekend
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... h-july-4th
momentalne prebieha :
Get Double GTA$ and RP in GTA Online Now Through July 4th Weekend
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... h-july-4th
- Octopuss
- Začátečník

To fakt všichni zásadně jezdí v těch superautech? Asi jsem jedinej, komu se mnohem víc líbí ty obyčejný.
A asi jsem prostě alergickej na tuzing
A asi jsem prostě alergickej na tuzing
- GROO
- Začátečník

-
Pro informaci, včera byly zpřístupněny tématicky laděné Monster truck, motorka, ohňostrojomet, hromada oblečení atd. ke dni nezávislosti. Nic se nestahuje ani neinstaluje, takže se to dá lehce přehlédnout...
- blaho
- Žlutá karta

-
Asi najviac fekalny motiv v GTA - USA style
ale kupil som, nedalo mi

http://i.imgur.com/LWII24L.jpg

Vcera absolutne naj zavody.
cca 25 ludi, raz som skoncil prvy a potom druhy
* to bol masaker, bez customs aut a zapnuty ,,kontakt´´

http://i.imgur.com/OxszZ5Z.jpg

http://i.imgur.com/LWII24L.jpg

Vcera absolutne naj zavody.
cca 25 ludi, raz som skoncil prvy a potom druhy
* to bol masaker, bez customs aut a zapnuty ,,kontakt´´

http://i.imgur.com/OxszZ5Z.jpg
- Octopuss
- Začátečník

Co to máš za auto? Prdel vypadá zajímavě.
Mít s kým to pravidelně hrát, snad bych to i znova nainstaloval. Ale hrát online jako singleplayer he nahovno
Mít s kým to pravidelně hrát, snad bych to i znova nainstaloval. Ale hrát online jako singleplayer he nahovno
- GROO
- Začátečník

-
Neříkej mi, že jsi nenašel žádné rozumné hráče. Já jsem vlk samotář, nejsem v zádné crew a přesto mám 15 přátel a z toho jsou 2/3 absolutní pohodáři. Hrajeme spolu, pomáháme si, sranda, blbneme, prostě si hru užíváme jak to jen jde. Dokonce když někdo potřebuje na něco ve hře vydělat prachy, tak s ním jedeme Heist za 0% takže dostane balík...Octopuss píše:Mít s kým to pravidelně hrát, snad bych to i znova nainstaloval.
- Octopuss
- Začátečník

Ne, kde bych k nim přišel?
Těch pár pokusů hrát v public lobby (nebo jak se tomu říká) skončilo obvykle hodně rychle nasráním a vypnutím hry, nebo přepnutím do solo online.
Nevím, jestli je věkovej průměr hráčů GTA 14, nebo kde je problém, ale chat připomíná pomocnou školu, a navíc je úplně dementně vymyšlenej, a 100% hráčů, který potkáš, se tě pokouší přejet, zastřelit, a když zjistí, že máš passive mode, alespoň se ti pokouší otravovat život. To mě takhle jeden kokot vytrvale pronásledoval, házel na auto sticky bomby, a jakmile jsem vystoupil, odpálil ho. Potřetí za pět minut už jsem to nevydržel, vypnul to a odinstaloval. Na podobný píčoviny jsem už trochu moc starej.
Nevím, jestli je věkovej průměr hráčů GTA 14, nebo kde je problém, ale chat připomíná pomocnou školu, a navíc je úplně dementně vymyšlenej, a 100% hráčů, který potkáš, se tě pokouší přejet, zastřelit, a když zjistí, že máš passive mode, alespoň se ti pokouší otravovat život. To mě takhle jeden kokot vytrvale pronásledoval, házel na auto sticky bomby, a jakmile jsem vystoupil, odpálil ho. Potřetí za pět minut už jsem to nevydržel, vypnul to a odinstaloval. Na podobný píčoviny jsem už trochu moc starej.
- GROO
- Začátečník

-
Tak to se nedivím. Já na public servery téměř nelezu, hraju většinou jen na friend only serverech. Lidi jsem potkal v random misích, měli rozum, tak jsem poslal žádost o přátelství a bylo to. Věk mých spoluhráčů je většinou cca 25-35let. Nejmladšímu je 17, nejstarší jsem já a je mi tak hodně, že můj nejstarší syn našeho nejmladšího hráče o pár let převyšuje. 
- blaho
- Žlutá karta

-
mi traja skalny na Teamspeku 3 mame 34 rokov , ale bavi nas to
ale chodi k nam +- este dalsich 5-6 ludi , ozaj super
teraz som si dal so znamym nejaku customs mapu, ozaj brutal, s autom po budovach, prekazky, balvany ...
9 minut som isiel necely kilometer
a pred cielom taka prekazka ze som to nedokoncil, omg
ale chodi k nam +- este dalsich 5-6 ludi , ozaj super
teraz som si dal so znamym nejaku customs mapu, ozaj brutal, s autom po budovach, prekazky, balvany ...
9 minut som isiel necely kilometer
- GROO
- Začátečník

-
Hm, já mám mnohem, mnohem víc.blaho píše:mi traja skalny na Teamspeku 3 mame 34 rokov , ale bavi nas to![]()
Náhodou název té mapy by nebyl?
- Octopuss
- Začátečník

Možná tomu ještě někdy dám šanci. "moc vulgarne TS", tam bych se cítil jako doma 
- blaho
- Žlutá karta

-
__
@GROO
fuha, si nepamatam ... Kamoš na TS mi dal INVITE,
ale zajtra by som mal hrat ku veceru , tak zistim
- Octopuss
- Začátečník

Tak já to teda znova stahuju, ale jestli jste banda politicky korektních a střízlivých maďarů...