Zaklínač 3
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor
Re: Zaklínač 3
Bohuzel tezko tuhle linii Triss/Geralt/Yen uplne opravi od zacatku, aby to davalo nejaky smysl. Jak pisou, maximalne jen upravi dialogy, coz je lepsi nez nic, ale hlavni problem to neresi.
CyberDeath:
Dvojka je asi lepsi, ale trojka není nudna. Nudna je spis hudba. Problém je i v nevyuzitym potencialu pribehu a s navaznosti na předchozí dily. Ale jako nudna hra to urcite není.
CyberDeath:
Dvojka je asi lepsi, ale trojka není nudna. Nudna je spis hudba. Problém je i v nevyuzitym potencialu pribehu a s navaznosti na předchozí dily. Ale jako nudna hra to urcite není.
- Migl
- Začátečník
Nuda to určitě není Dohrál jsem jí za 112 hodin a bavila mi neuvěřitelně celou dobu..
Akorát ty nový dlc úkoly, jak je aktivuju? Stahl jsem je přes GOG ale kam je mám jít aktivovat nevím, poradte někdo prosím.
Akorát ty nový dlc úkoly, jak je aktivuju? Stahl jsem je přes GOG ale kam je mám jít aktivovat nevím, poradte někdo prosím.
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
- Alfajk
- Začátečník
-
normalne se instaluji, jsou to samostatne spustitelny soubory
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Ankar_23
- Začátečník
Možný SPOILER : Já ohledně Triss/Yen mám takový problém, asi jsem byl pro obě a tak mě teď čeká ta potupa u Ledňáčka.. Nebo se to stane takhle všem?
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
- Alfajk
- Začátečník
-
ne, to se stane jen tem, kteri chteji vic a vic...nakonec nemaji nic
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Hladis
- Moderátor
Pokud jsi oběma řekl, ze je miluješ, tak se priprav na potupu.
- morke
- Moderátor
Ve hře encyklopedie/výuka/dodatečný obsah. Tam najdeš, jak které DLC začít.Migl píše:Nuda to určitě není Dohrál jsem jí za 112 hodin a bavila mi neuvěřitelně celou dobu..
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
- Ankar_23
- Začátečník
Já blbec si ani nepamatuji, jestli jsem to řekl oběma, teď už na mě kašlou obě, prý "Geralt z Rivie nás už nezajímá". No co už, hledat dialogy kde jsem to řekl opravdu nebudu. Kašlat na ženský
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
- Migl
- Začátečník
Morke já ve výuce nemam dodatečný obsah..
Já jsem zustal s Yen, i když Triss se mi taky moc líbila, ono vlastně všechny ženský jsiou tam simpaťandy, i Kaira metz byla super... Hlavně ta událost s ní na břehu
Já jsem zustal s Yen, i když Triss se mi taky moc líbila, ono vlastně všechny ženský jsiou tam simpaťandy, i Kaira metz byla super... Hlavně ta událost s ní na břehu
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
- morke
- Moderátor
Blíží se nový patch:
As some of you may know, we are finishing up work on our next big patch, Patch 1.07. It’s a very large update introducing some key changes, including:
- A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.
- A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.
- Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
- Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.
- A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.
- Various improvements to horse behavior.
- Multiple sorting options are now available in the Inventory.
- Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.
- Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.
Since it's been all hands on deck working to finish and release this patch on time, we won’t be publishing a free DLC this week (don’t worry - free content comes back next week). We hope you understand our decision. We’ve gathered so much feedback from you over the past couple of weeks and we want to implement as much of it as possible. The full change list for the patch 1.07 will be coming later this week. Stay tuned for info about the release of the update itself.
As some of you may know, we are finishing up work on our next big patch, Patch 1.07. It’s a very large update introducing some key changes, including:
- A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.
- A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.
- Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
- Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.
- A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.
- Various improvements to horse behavior.
- Multiple sorting options are now available in the Inventory.
- Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.
- Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.
Since it's been all hands on deck working to finish and release this patch on time, we won’t be publishing a free DLC this week (don’t worry - free content comes back next week). We hope you understand our decision. We’ve gathered so much feedback from you over the past couple of weeks and we want to implement as much of it as possible. The full change list for the patch 1.07 will be coming later this week. Stay tuned for info about the release of the update itself.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
- J X P
- Středně pokročilý
trikrat hura, uz tento soupis se mi libi ... jen nevim, proc takoveto veci musi dodelavat.
Ale protoze CDP Red na hrace nekasle, je skvely, ze to aspon expost dodelaji a ne jak v jinych hrach, kde hracuv nazor je casto vyvojari akceptovan jen prazdnym prohlasenim, ze je pro ne "velmi dulezity" .
Ale protoze CDP Red na hrace nekasle, je skvely, ze to aspon expost dodelaji a ne jak v jinych hrach, kde hracuv nazor je casto vyvojari akceptovan jen prazdnym prohlasenim, ze je pro ne "velmi dulezity" .
---
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
J X P: To mě taky sere, jak s velkou pompou oznamují věci, co už byly v W1/2 samozřejmostí.... to mi trochu smrdí a sere mě to, jak jim to všichni žerou
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, je to velká konspirace a tyhle věci do hry nedali naschvál aby si pak zlepšili PR patchem
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakoby znovu objevili kolo no, prostě nechápu, proč to tam není od začátku...
- Alfajk
- Začátečník
-
podle me to proste nestihali dodelat na release, minimalne u konzoli to je problem a nejspis nechteli mit v jedny verzi neco, co by postradala ta druha
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1.05 bol u mna nestabilny.. hlavne po dlhsom hrani
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- sefin
- Začátečník
-
Včera jsem to začal hrát a je to super. Hlavně mě překvapilo jak mi to jede hezky!
Hodil jsem to na ultra a nemám potřebu ani měřit FPS. Občas jsem si všiml, že došlo k nějakému propadu. Hlavně v cutscenenach (ale na ty si myslím, stěžovalo více lidí)
Když mi to udělá FPS drop tak je tak vteřinový a skrze 1% z celého hraní si snižovat detaily nebudu.
Je to docela příjemná změna po AC:U, které sice nejede špatně, ale W3 jede famózně. Pocitově to musí být stále okolo 60 FPS. Konečně hra, kde si říkám, že R290 nebyla špatná volba
Jinak otevřený svět se mi líbí hodně. A některé questy mají tedy zajímavá ukončení
Žhář mě třeba docela dostal, takže jsem loadoval a rozhodl se jinak. Pověšení mi přišlo jako příliš drsný trest ...
Hodil jsem to na ultra a nemám potřebu ani měřit FPS. Občas jsem si všiml, že došlo k nějakému propadu. Hlavně v cutscenenach (ale na ty si myslím, stěžovalo více lidí)
Když mi to udělá FPS drop tak je tak vteřinový a skrze 1% z celého hraní si snižovat detaily nebudu.
Je to docela příjemná změna po AC:U, které sice nejede špatně, ale W3 jede famózně. Pocitově to musí být stále okolo 60 FPS. Konečně hra, kde si říkám, že R290 nebyla špatná volba
Jinak otevřený svět se mi líbí hodně. A některé questy mají tedy zajímavá ukončení
Žhář mě třeba docela dostal, takže jsem loadoval a rozhodl se jinak. Pověšení mi přišlo jako příliš drsný trest ...
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Alfajk
- Začátečník
-
vse na max krome hairworks? tomu never, ze to bude drzet 60 fps... kdyz ses nekde v lese pri soumraku (nejdelsi stiny) a do toho zacne bourka (vitr), budes rad za 40, je tohodne zavisli na lokaci, ja taky jel na max celou dobu, ale ve skellige jsem musel jit u par nastaveni o stupen niz, protoze to tam proste nechtelo drzet 60 fps
kazdopadne celkove optimalizace je velmi dobra
- sefin
- Začátečník
-
však jsem psal pocitově... Pokud moje oko vidí plynulou hru a nevidím tam problém tak to neměřím a neřeším. Hair mám zapnutý.Alfajk píše:vse na max krome hairworks? tomu never, ze to bude drzet 60 fps... kdyz ses nekde v lese pri soumraku (nejdelsi stiny) a do toho zacne bourka (vitr), budes rad za 40, je tohodne zavisli na lokaci, ja taky jel na max celou dobu, ale ve skellige jsem musel jit u par nastaveni o stupen niz, protoze to tam proste nechtelo drzet 60 fps
Jsem zvědav jak dlouho mi tahle hra vydrží. W2 zabrala přes 40hodin a to jsem hodně odflákl chapter 3. a hrál to jen jednou.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Hladis
- Moderátor
Na GTX660 i s hairworks na Ultra ? To ti nejede ani tech 30fps. To musíš mit oci hodne zhuntovany, pokud to vidíš jako plynuly, protoze je to stutterfest.