The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové

Příspěvek od Hladis »

Iorvethova cesta je lepsi, ikdyz samotnyho "sympataka" Iorvetha bych asi osobne hned propich a důvod ho nasledovat je vcelku nulovy. Rocheho cesta je vic logicka (a asi nejsem ten spravny anarchista :) ). Kazdopadne jsou tam lepsi charaktery a prostředí nez o Rocheho cesty. Nakonec je to stejne jedno, zaklad je hrat obe cesty.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě teda jít s Iorvethem přijde logičtější už proto, že s ním jde Zoltan a Geralt a Zoltan jsou longtime bros.
A jakkoliv Iorveth zezačátku vypadá jak asshole, tak se časem dost pozitivně vybarví.
(furt je to asshole, ale ne černobílej)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Zkusil jsem druhou verzi, ale nějak se mi to buglo v přístavu na té lodi s vězni.(nesmrtelný guard) Tak jsem se na to vybodl a zkoukl to na youtube. :-)

Řekl bych, že Iorvethova cesta je fakt lepší. říkal jsem si že s tím drakem je to rozhodování takové divné. Uloženo jsem měl před bojem (který trval asi hodinu...) když jsem ho viděl jak je napíchnuty, tak jsem si říkal, že by stejně pošel... Tak jsem ho dorazil. Druhou volbu jsem nezkoušel, protože na dark jen v oathbreaker setu to byl zahul ho porazit.

No a pak koukám na to youtube a říkám si omfg co jsem to udělal :-D

Když už mám W3 tak se.mi dvojka nechtěla hrát znovu. Ale vrátím se k tomu jak dohraji trojku. :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Paul píše:Mě teda jít s Iorvethem přijde logičtější už proto, že s ním jde Zoltan a Geralt a Zoltan jsou longtime bros.
A jakkoliv Iorveth zezačátku vypadá jak asshole, tak se časem dost pozitivně vybarví.
No prave moc logicky to není. Co vim, tak Geralt teda veverky nemusi a z pohledu hrace taky moc sympatii nepobrali. Dále hlavni nosnik je ocisteni jeho jmena kvůli kralovrazde a to od zacatku resi spolupraci s Rochem. Iorveth sam se chova jako asshole, takze v době rozhodovani (bez znalosti udalosti budoucích) je logictejsi nasledovat Rocheho a klidne bych se vsadil, ze drtiva většina hracu sla napoprvé prave s nim, protože to vyplynulo z pribehu a v době rozhodnuti nebyl duvod Iorvetha nasledovat.
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Svata_Oresky »

Hladis píše:
Paul píše:Mě teda jít s Iorvethem přijde logičtější už proto, že s ním jde Zoltan a Geralt a Zoltan jsou longtime bros.
No prave moc logicky to není. Co vim, tak Geralt teda veverky nemusi a z pohledu hrace taky moc sympatii nepobrali. Dále hlavni nosnik je ocisteni jeho jmena kvůli kralovrazde a to od zacatku resi spolupraci s Rochem. Iorveth sam se chova jako asshole, takze v době rozhodovani (bez znalosti udalosti budoucích) je logictejsi nasledovat Rocheho a klidne bych se vsadil, ze drtiva většina hracu sla napoprvé prave s nim, protože to vyplynulo z pribehu a v době rozhodnuti nebyl duvod Iorvetha nasledovat.
Můžu potvrdit, taky jsem šel první hraní za Rocheho a pak jsem si dodělal linku za Iorvetha.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“