GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
riXo
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V

Příspěvek od riXo »

Vypni uplne tiene a skus. Je to v documents\Rockstar Games\GTA V\settings.xml otvor v textovom editore a zmen:

<ShadowQuality value="3"/> na <ShadowQuality value="0"/>

Ja som to rozbehal na HD4000 na 720p. Moje CPU je ale o nieco lepsie ako ta i3.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
štink
Nováček
Nováček

Příspěvek od štink »

Já mám konrétně i5-3210M,GTX 635M, 4GB... udělal jsem clean install windowsů, a už to rozběhnu na nějákejch hratelnejch 25 fps... zkusím ještě udělat test na teploty, jestli to není tím.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

malo ramky, a mozno pretaktit kartu
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

https://support.rockstargames.com/hc/en ... ox-360-PC-

Fixed an issue which caused newly purchased vehicles to disappear from garages.
Tohle se včera někomu stalo. Koupil auto za víc než půl milionu, a musel si ho koupit znova :-D
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Kdyby za půl mega, mně zmizel z Pegasa insurgent pickup za 1,25 mega... :x
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Odkud?
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Hele dotaz. Jak si mám přivolat stíhačku, tank nebo bojovou helikoptéru. Třeba v misi, občas někdo jede na místo, kde pak má helinu, džíp s kulometem apod. Já když si volám na Pegasus, tak to ještě nikdo nezvednul. Rank mám tuším 55.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

0martas0 píše:Odkud?
Koupil jsem ho přes net v mobilu, prachy se odečetly, ale v Pegasusu ho na výběr nemám.
flakk píše:Hele dotaz. Jak si mám přivolat stíhačku, tank nebo bojovou helikoptéru. Třeba v misi, občas někdo jede na místo, kde pak má helinu, džíp s kulometem apod. Já když si volám na Pegasus, tak to ještě nikdo nezvednul. Rank mám tuším 55.
To si je ale nejdřív musíš ty auta a letadla koupit, aby jsi je v Pegasusu měl na výběr. Přes Pegasus si totiž přivoláváš svojí techniku, která se ti nevejde do garáže.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

No prave sem ti chtel rict co to rikas s Insurgentem a pegasem, kdyz je normalne v garazi. Takze pokud bych koupil 31 auto tak je v pegasu?
knedla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od knedla »

Omlouvám se za začátečnický dotaz, ale fakt se mi i přes určitou snahu nepodařilo zjistit jak někoho zezadu tiše omráčit. Přepnu se do plížícího se módu, přijdu zezadu k osobě a pak netuším co stisknout abych ji omráčil. Děkuji
Gigabyte B 660 gaming X, intel i5 12 600, 850 W MSI, MSI RTX 4070 Ti trio Gaming X
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

knedla píše:Omlouvám se za začátečnický dotaz, ale fakt se mi i přes určitou snahu nepodařilo zjistit jak někoho zezadu tiše omráčit. Přepnu se do plížícího se módu, přijdu zezadu k osobě a pak netuším co stisknout abych ji omráčil. Děkuji
Jo, vítej do hry bez manuálu :-D
Pravou myš + R, pokud si vzpomínám.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

0martas0 píše:No prave sem ti chtel rict co to rikas s Insurgentem a pegasem, kdyz je normalne v garazi. Takze pokud bych koupil 31 auto tak je v pegasu?
Já jsem si koupil i toho Insurgenta s tím kanónem na střeše (možná se jmenuje jinak, ale mám pocit, že má v názvu pickup ) a ten se v garáži neobjevuje, ale je na Pegasu. Kurumu a Insurgenta samozřejmě v garáži mám. 31auto asi bez prodeje jiného koupit nepůjde...
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ahaa tak to sorry. Ja mam prave toho normal a myslel sem ze i pickup bude v garazi normalne.
Meli by pridat domy/apartmany s heliportem a klidne i lodenici nejakej dum u vody.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Jo, domy bych taky bral, nebo aspoň zvednout počet vlastněných nemovitostí na 5. Taky by mohli konečně otevřít kasíno, kde má člověk ty prachy furt utrácet, koupil jsem si včera co mne zaujalo (boxer, bambitka a tři auta + tunning) a zbylo mi devět mega (poctivě naheistěných). Takhle budu šetřit a šetřit a prd z toho...

Ale HLAVNĚ by mohli vydat nějaký patch, který opraví technické problémy kterých ta hra má s každým updatem víc a víc. Co je platný, že vrátili vlny do mise s Hydrou, když ta hra nechodí jak má... :wink:
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

kde jsou uloženy save? chci reinstalovat windows, tak musím udělat zálohu
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Prekvapive ... Dokumenty\Rockstar Games\GTA V
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

sorry za noob dotaz,ale jak mám přijít k nějakej penězum :oops: , mise plnim,ale prachy nikde
s Intelem na věčné časy
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

heisty, ci uz v SP alebo MP
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Záleží, čemu říkáš prachy. V online v misích bude tak 1000 - 15 000$, v Heistech je za přípravné mise cca 10000 - 20000$, finálové mise Heistů jsou podle rozdělení procent, ale cca 60 000 - 250 000$ by ti to mělo hodit...
Důležitá podmínka pro vydělání peněz je ale dobrý a sehraný tým, který si navzájem pomáhá.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“