Dobrý den, urgentní problém, prosím pomoc, koupil jsem si R9 390x, čisté PC od ostatních starých a jiných grafických ovladačů mám, díky DDU. Nyní ale čelím problému. Když chci instalovat grafický ovladač, 15.7, který je doporučený, tak při instalaci jde vše hladce, na konci to ale napíše, že v průběhu se vyskytly varování, tam stojí za zmínku jen, že mi to píše, že uživatl musí být v administrátorech aby se to dobře nainstalovalo, ale to jsem vše už zkoušel, jako správce jsem to instaloval a i sám jsem prostě ve správcích, takže tam být problém nemůže snad. Poté mohu restartovat PC, ale CCC prostě nejde. objeví se okénko a tam "Nelze spustit AMD CCC, nejsou žádná aktuální nastavení konfigurace...", protože se zřejmě korektně nenainstaloval. Zkoušel jsem vše možné i nemožné a vždy to samé. Poté jsem tedy zkusil jít do správce zařízení, zde mám pouze Základní grafický adaptér Microsoft, pod grafickými adaptéry. Když chci nainstalovat ovladač ručně, objeví se toto.
http://postimg.org/image/8xr7sqzy3/ . Píše se tam, přístup byl odepřen, ale přitom jsem pustil správce zařízení s privilegii správce :/. Nemá někdo prosím tušení? Rád bych už kartu testoval a né se pořád starat o problémy

. Děkuji mnohokrát.
EDIT. Když jsem vypnul AVAST, tak teď při instalaci normál s CCC to píše "Instalace ovladače: balíček s ovladači nebyl předinstalován, protože soubory odkazované souborem INF nebylo možné najít".
//edit morke - přesun z karet