Jak je to s těma bonusama u heistů? Čtu správně, že sto tisíc navíc za heist (asi k celkový částce, ne pro každýho zvlášť), když se udělá challenge, a sto tisíc za všechny dohromady, když jste v crew?
"All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus"
dokoncil jsem vsechny setupy a heisty a furt tam mam 0/28
pritom pisou: "The one-off bonus challenges are linked to in-game awards. You can monitor your award progress via the Stats > Awards tab in the Pause Menu. These awards do not have to be completed in one sitting and can be completed and tracked over time."
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2 Casemod
Aby si to splnil,tak musis udelat vsechny heisty vcetne fleeca job s jednou partou.Mezi tim nesmis joinout jinou partu.A kdyz to vsechno udelate a jeste bez jedine smrti tak mate bonus + 10 micu.
Nevíte jakého supersporta koupit? Už mám na Orisise, ale nevím jestli to není škoda love. XF stojí podstatně méně. Co to nové prdítko za 2.2M je to k něčemu ?
Včera na mě po asi čtyřech dnech hraní nonstop přišla nějaká krize, nevěděl jsem co dělat, a nějak mě ta hra lezla na nervy. Asi se to nesmí přehánět.
Jo a pokud bude online šofokola, mohli bysme udělat druhej heist.
Možná to někomu pomůže s nervama. V ammunation, jak je ta slideshow u armoru, stačí se zastavit, nehýbat se, ani s myší a stisknout M a po vteřině znovu a pak si koupit vesty. Skočí to rovnou do nakupování a slideshow se nekoná. Do opravného patche aspoň něco...
Tak potom mi jeste nekdo tvrdte ze ochrana poctivym hracum co kupuji hry nemusi vadit. Ku*va nasrar, nebudu nic kupovat. Ti co stahnou demo jsou na tom stejnak lip.