GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- jagoda
- Středně pokročilý

Re: GTA V - ONLINE
T20 fajn povozenie, ale lagy jak p*** lebo vsade len cheater co rozje**** celu mapu, plus frame dropy od posledneho patchu. 
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- blaho
- Žlutá karta

-
ja uz hladam na tie propady v hre sam riesenie/fora, podpora/ no zatial
som nasiel iba toto
: https://youtu.be/r1xW0hxlZOQ?t=28s
* no nic, ideme to asi zapnut
som nasiel iba toto
* no nic, ideme to asi zapnut
- 0martas0
- Začátečník

-
Tak si tak jedu závod, pohodička a najednou program přestal pracovat.
Fakt, R* strčte si to někam...Lagy budiž, nejsou až tak moc někdy, ale že to už i padá?
Fakt, R* strčte si to někam...Lagy budiž, nejsou až tak moc někdy, ale že to už i padá?
- petrxp
- Začátečník

-
Mi to padá každý den i několikrát, co je na tom divného
. Ale většinou při nějakém loadingu, takhle ve hře moc ne.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- Octopuss
- Začátečník

Blaho, budeš dneska hrát?
- blaho
- Žlutá karta

-
jes of korse Octopuss
to 0martas0
mne padlo za tyzden cca 2x ale propady FPS jako prase furt
to 0martas0
mne padlo za tyzden cca 2x ale propady FPS jako prase furt
- GROO
- Začátečník

-
Tak nevím, ale kromě slideshow v ammunation nemám problémy s hrou žádné. Dneska jsem byl online cca 5 hodin a celou dobu pohodové hraní. Asi mám holt štěstí, protože kluci z týmu si párkrát stěžovali na lagy.
- Marian
- Středně pokročilý

taky mi to padlo (prestalo pracovat) 2-3 krat
jednou pri save-u, takze jsem mohl zase znovu celej All in Order pekne od prvniho heistu :S
jednou pri save-u, takze jsem mohl zase znovu celej All in Order pekne od prvniho heistu :S
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- petrxp
- Začátečník

-
+ dneska slušně zazávoděno a vyděláno, poslední závod 36k čistého za 8 minut
.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- GROO
- Začátečník

-
Tak já dneska vydělal 1 200 000$ v Heistech. Ale mám v týmu boháče, co hru hraje už od oldgenu a má vyděláno, takže občas jede za 0% a členové týmu mají 30% a leader 40%.
- petrxp
- Začátečník

-
Pokud máš tým , tak to musí jt samo. Já jedu Mp v singlu
,ale nestěžuju si, akurát to jde pomaleji.
- GROO
- Začátečník

-
Tak to věřím, samotářovi to jde pomalu, i když i random tým se může povést.
- Octopuss
- Začátečník

Já dneska poprvé hrál pár závodů v public, a úplně mě to znechutilo, že skoro uvažuju, že to prostě odinstaluju. Takovou snůšku kokotů a dementů nenajdeš snad ani v CoD, nebo co je to o pár úrovní pod Battlefieldem (kterej je sám dost špatnej).
Všichni do všech zásadně vrážej, a dokonce se najdou i čůráci, co schválně jedou nazpátek, a vráží do lidí z protisměru.
Na tuhle hru jsem fakt asi moc starej.
Všichni do všech zásadně vrážej, a dokonce se najdou i čůráci, co schválně jedou nazpátek, a vráží do lidí z protisměru.
Na tuhle hru jsem fakt asi moc starej.
- GROO
- Začátečník

-
Tak to jsem zažil taky, závod na tom dostihovým okruhu na motorkách a v protisměru tři idioti s monster trucky. Na konci si pogratulovali "Good job!"
Holt tahle hra je o týmu, já do public map téměř ani nelezu, teda kromě Heistů a i to je risk. Ovšem já jsem dost tolerantní, třeba jsem včera jel Prison break s amíkama a pilot, evidentně nováček, dost zmatkoval. Ostatní mu klidu nepřidali, řvali a psali že je motherfu...er atd. ať letí do žlutého kruhu v místě seskoku. Měli jsme plný wanted level a ten chudák ten kruh proletěl ze všech stran snad 10x, nic se nestalo, takže ti blbové řvali ještě víc. Tak jsem mu řekl v klidu, ať na ně kašle, ať letí pryč od vrtulníků a hlídá si ty modré kužely jejich dohledu, trochu jsem ho navedl, po chvíli zmizel wanted level, pilot v klidu proletěl a povedlo se...
Jak říkám, je to o lidech.
Holt tahle hra je o týmu, já do public map téměř ani nelezu, teda kromě Heistů a i to je risk. Ovšem já jsem dost tolerantní, třeba jsem včera jel Prison break s amíkama a pilot, evidentně nováček, dost zmatkoval. Ostatní mu klidu nepřidali, řvali a psali že je motherfu...er atd. ať letí do žlutého kruhu v místě seskoku. Měli jsme plný wanted level a ten chudák ten kruh proletěl ze všech stran snad 10x, nic se nestalo, takže ti blbové řvali ještě víc. Tak jsem mu řekl v klidu, ať na ně kašle, ať letí pryč od vrtulníků a hlídá si ty modré kužely jejich dohledu, trochu jsem ho navedl, po chvíli zmizel wanted level, pilot v klidu proletěl a povedlo se...
Jak říkám, je to o lidech.
- Woyta
- Středně pokročilý

Finale Prison Breaku jsem si dnes dal nekolikrat. Pilota prekvapive nikdo nechce delat. 
Pro me to jsou ale snadne prachy za par minut letani.
Pokud je parta ktera nechcipne ci neodchazi v pulce mise.
Pro me to jsou ale snadne prachy za par minut letani.
Pokud je parta ktera nechcipne ci neodchazi v pulce mise.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- GROO
- Začátečník

-
Tak my v týmu máme tak nějak určené funkce, mne děsně baví lítat, takže jsem až na vyjímky pilot, případně střelec z těžkých zbraní. Prison break považuji za nejlepší Heist, moc mne baví i když ho mám za sebou nejmíň 20x. Naopak nesnáším Heist pro Trevora, je nudný, bez nápadu, zkrátka o ničem.
- Octopuss
- Začátečník

Hm, ty heisty bych asi nějak dodělat měl.
Akorát nechápu, jak lidi dělají ty challenge. Hned u toho prvního, pět a půl minuty, to prostě fyzicky nejde stihnout. I kdybych osmkrát neposral to hackování, stejně nechápu, jak to včetně cesty do banky za tak krátkou dobu jde udělat.
Akorát nechápu, jak lidi dělají ty challenge. Hned u toho prvního, pět a půl minuty, to prostě fyzicky nejde stihnout. I kdybych osmkrát neposral to hackování, stejně nechápu, jak to včetně cesty do banky za tak krátkou dobu jde udělat.
- GROO
- Začátečník

-
Tak to jsme dva. My s týmem máme Heisty docela zmáklé, každý ví přesně co dělat, jsme sehraní, z 90% úkoly neopakujeme a stejně ten časový limit nedáme ani omylem. Většinou máme nejmíň 2minuty přes limit. Fakt nechápu.Octopuss píše:Akorát nechápu, jak lidi dělají ty challenge. Hned u toho prvního, pět a půl minuty, to prostě fyzicky nejde stihnout. I kdybych osmkrát neposral to hackování...
Nejblíž jsem byl u Fleeca job (1. Heist), koupil jsem byt co nejblíž Lesterovi, takže jsme maximálně zkrátili cestu pro Kurumu u Lestera pod mostem. Hacknul jsem všechno napoprve, odemkl jsem trezor zrovna když jsme brzdili před bankou. Všechno šlo hladce a stejně jsme byli cca 20s přes limit. Fakt nevím kde to nahnat. Přitom na YT jsou videa, kde to dají, ale neřekl bych, že dělali něco jinak.
To je prd, slíbil jsem kolegovi z práce, že s ním dám Heist, tak jsme dali Fleeca job a on hackoval a vrtal, teda, měl vrtat...Octopuss píše:...nejde stihnout. I kdybych osmkrát neposral to hackování
Zastavil jsem před bankou a čekal a čekal. Potom jsem začal dělat "donuty" gumama, pak jsem vygumoval na silnici olympijské kruhy, pak jsem asi 125x vystoupil a nastoupil, několikrát jsem banku objel kolem dokola.
Po 36ti minutách!!! kolega prohlásil, že to hacknout prostě nejde, R* jsou idioti a měli by to opatchovat, protože to se prostě nedá udělat, protože tam je glitch a odpojil se a byl v offline...
- Marian
- Středně pokročilý

tak to může být ještě kvůli vrtání ne? já to vrtal už tak 8 krát a někdy to šlo hodně rychle a jindy se to zase sekalo furt... ten princip přehřívání doteď nechápu, přijde mi, že je to úplně random :SGROO píše:Všechno šlo hladce a stejně jsme byli cca 20s přes limit. Fakt nevím kde to nahnat.
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- GROO
- Začátečník

-
Vrtání je v pohodě, tam je to chvilka, vrták nelámu, ani nežhavím. Princip je takový, že nasadíš vrtačku, začneš vrtat a jemně posouváš myší dopředu po podložce, tak cca 2-3mm a pak chviličku počkáš (cca půl vteřinky) a znovu poposuneš a pořád dokola, dokud není hotovo. Taky je to dost o zvuku, ten ti prozradí jestli moc netlačíš. Vrtačka nesmí "brečet a dusit se".
Bohužel jsem na dovolené, jinak bych stopnul jak dlouho to vrtám, ale odhaduju cca 10-15vteřin.
Bohužel jsem na dovolené, jinak bych stopnul jak dlouho to vrtám, ale odhaduju cca 10-15vteřin.