Game of Thrones / Hra o Trůny (Telltale)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Molda222
Začátečník
Začátečník

Game of Thrones / Hra o Trůny (Telltale)

Příspěvek od Molda222 »

Hraje někdo? Telltale Games myslím zatím odvádějí skvělou práci a hra je v mnoha ohledech na úrovni knížek nebo seriálu. Děj se soustředí na rod Forresterů, který není v knížkách ani seriálu nijak význámný, což je určitě dobře a lepší způsob než kdyby se snažili nějak přímo kopírovat jen ten hlavní děj z knížek a seriálu. I tak má člověk možnost zažít některé zajímavé věci z hlavního děje, ale z jiného pohledu, což je fajn.

Pokud by to někoho zajímalo, tady je první díl mého lets playe první epizody v češtině: https://www.youtube.com/watch?v=mOq7pSuEiPs
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Game of Thrones / Hra o Trůny (Telltale)

Příspěvek od Frostys »

Jo, není to špatné. I když myslím, že na Walking Dead, Wolf Among Us a třeba ani na Tales to nemá.
Rozhodně ale dohraju až do konce hlavně kvůli příběhové linky toho, co je u Noční hlídky. Jméno si teď nevybavím. Snad Gareth?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Molda222
Začátečník
Začátečník

Re: Game of Thrones / Hra o Trůny (Telltale)

Příspěvek od Molda222 »

Mě zatím bavil asi každý kousek od Telltale games, nějak se jim povedlo mi dobře trefit do vkusu. Těžko říct co mě bavilo více co méně. Každé u mě boduje v něčem trochu jiném.

JJ, je to Gared Tuttle.

Kdo by měl zájem, zde je druhý díl mého lets playe: https://www.youtube.com/watch?v=DCUCL710Fus
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“