taky jsem si nechal základní vzhledy. Ale CDProjekt je fajn, že tam cpe fakt hodně obsahu zdarma

Ten patch mě velikostí docela překvapil, když samotná hra měla kolik 30 GB? a patch má skoro 1/3 hry? to je celkem maso...
Mám nahráno už přes 50h (včera jsem u toho seděl celej den prakticky
Ale pořád jsem se daleko teda nepohnul. Teď jsem dolezl do Novigradu a udělal pár questů. Docela hnus byl ten pro Hatoriho. Ale potřeboval jsem kováře na meč, tak jsem si řekl, že to třeba nějak udělám na levlu 9

Naštěstí tam semnou byl doprovod, tak to šlo dokončit. Ale kdybych to měl udělat sám... ehm to bych zabíjel asi tak 2dny a s tím, že se mě nikdo nesmí dotknout když nemám Quen sign.
Teď mám level 10 a cca půl. Už potřebuji level 11. Rád bych si konečně oblíkl něco pořádnýho! Takže mám připravený griffin set. Ale docela humus, že se mi nepodařilo sehnat celých 10 levlů ani jeden jediný set.
Na návody se dívat nechci. Kazí mi to pak hru
Celkem mě pobavil ten quest se strašidelným domem v Novigradu
Nebo konverzace s Molly... ta byla fakt kouzelná...
Jinak co absolutně nenávidím za monstra jsou wraithové. Jeden 2 jsou v pohodě, ale jak jich je víc to je fakt humus. Nejvíc mě s*re, že když mě trefí tak to jde do Quenu, ale ten zmetek útočí 2x, takže mi pokaždé ubere a jak jich je 4-5 tak to fakt nedávám. Zkoušel jsem i Yerden, který je efektivní, ale moje výdrž je dost chabá, takže preferuji Quen. Olej samosebou aplikovaný mám. Skrze tyhle mrchy nemůžu pořád dodělat quest s red baronem. Nejde to savovat během toho jak se vrací do tvrze s botchlingem. Tu první várku zvládám, ale ta druhá dávka je prostě moc. No jsem zvědavej jak to půjde jak dám level 11 a navleču si ten griffiní set...
Ale každopádně tohle je hra, která mi poskytla po letech konečně nějakou výzvu. Už mě ten easy mod nebavil. Každá hra co se vydá, jde dohrát s prstem v nose a za celou hru se dá zdechnout tak maximálně u quick time eventů a nebo když s někým kecáte a nebo "koukáte z okna" a to na "nejtěžší" obtížnost.
No u W3 doufám, že ty questy nebudou pak příliš fádní a budou stále něčím originální. Je mi jasné, že je to repetitivní ve smyslu akceptuj kontrakt, vystopuj monstrum zabij monstrum a vyzvedni si odměnu... ale jde mi spíše o zajímavou historku okolo

MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB