Zrnění v mechanice
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- lok899
- Nováček
-
Zrnění v mechanice
Zdravim.Mám problém že když třeba hraju GTA 5 nebo jiné hry tak mi začne zrnet něco v mechanice.Koukal sem i do PC a ten je čistej a mechanika je dobře připevněná a PC mám rok starý+když nic nedělam a jentak projíždim net tak nic nezrní začne to jen při zátěži.
//edit morke - přesun do podsekce
//edit morke - přesun do podsekce
- P_V
- Začátečník
-
Re: Zrnění v mechanice
Víš určitě že v mechanice?
V zátěži může vrčet nějaká cívka ve zdroji, na desce nebo na grafice.
Nebo možná i v té mechanice, ale to by muselo být něco bizarnějšího, že např. větrák zvýší otáčky a způsobí vibrace, od kterých se pak něco klepe i v té mechanice.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Nebo možná i v té mechanice, ale to by muselo být něco bizarnějšího, že např. větrák zvýší otáčky a způsobí vibrace, od kterých se pak něco klepe i v té mechanice.
- lok899
- Nováček
-
no ja to slysim hlavne u te mechaniky a kdyz prilozim ruku na bednu tam kde je mechanika tak to mirne prestane ale mozna ze to bude neco stema vibracema protoze kdyz saham na bednu tak ma mensi vibrace
+ty vibrace vubec nevadily az najednou vcera to zacalo vte mechanice neco
Update:Mechanika mi ted zacala misto zrneni hucet a sama dela strasne vibrace
+ty vibrace vubec nevadily az najednou vcera to zacalo vte mechanice neco
Update:Mechanika mi ted zacala misto zrneni hucet a sama dela strasne vibrace
- LoCo99
- Začátečník
tak si kup za padesát korun jinou, ale upřímně řečeno devadesátky jsou pryč
- Alfajk
- Začátečník
-
pokud neni v mechanice nic strcenyho, je vypnuta, nemuze delat zadnej zvuk, taky jsem si myslel ze me drnci mechanika, ale nakonec se ukazalo, ze to rezonuje bocnice
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- lok899
- Nováček
-
ja teda mechaniku nevyuzivam ale tezko sezenu nahradni kryt :/
- LoCo99
- Začátečník
jakej kryt ? máš mechaniku zakrytou nějakym posuvnym panelem ?
a v tý mechanice bez CD vážně nemá co rachtat, pust tu hru a až uslyšíš to zrnění/vrčení tak zkoušej kde to přestane když tam dáš prst
a v tý mechanice bez CD vážně nemá co rachtat, pust tu hru a až uslyšíš to zrnění/vrčení tak zkoušej kde to přestane když tam dáš prst
- lok899
- Nováček
-
to rachtani prestane vzdy kdyz sahnu nahoru kde ta mechanika je