H110i GTX
Jsem v pasti nevím který z nich
Moderátor: morke

prograw píše:Čím ten procesor chladíš teď? Počítám, že je to FXko uvedené v podpisu.
Jedna tenká 120tka to nedá, minimálně 240 / 280. Pokud opravdu trváš na chlazení kapalinou, vem H100i / H110i. Ale rozumné to rozhodně není.
- - - EDIT - - -
Pokud srovnám ceny na Alphacoolu, tak H110i GT 4054,- vč. DPH, Alphacool 240 set 4175,- vč. DPH.
j ale v Alphacoolu maji vysoke ceny co se týče AiO na CZC to vyjde levněji. Nicmeně Alphacool má samozřejmě hlavně vodníky takže se není co divit, pro ně nějaký AiO co se proda sem tam není stěžejní. H110i GT se da dostat za 3500,- a to je už pro mě dostMr Lucas píše:Minimálně 240 / 280, jak píše prograw, i5 má po OC cca 100-120W (záleží na napětí), FX klidně i přes 200W (záleží na napětí).
H70 není podle mě moc dobrej chladič byl to jeden z prvních AiO a asi by dnešní H80i ikdyž je podobný parametrově ho docela rozmetal, navíc Intel je Intel to se oproti FX na budoucích 1,55V s LLC na Ultra high porovnat nedáXnovic píše:V zátěži? To by mě zajímalo, co si myslíš o teplotách s box chladčem.. Ty lezou přes 90st..
A pochybuju, že by Intel/Amd dodával s CPU chladiče, které poškozují procesor..
Jinak teploty v Prime95/OCCT do 80st jsou naprosto v pohodě..
Vem si, jak topí jádra VGA s referenčními chladiči. A taky šlapou bez problémů..

vylapovaný Prolimatech s 2x 140 mm větráky na 2400 ot/minutu porazí jakykoliv HE si myslím jedině Phanteks ten největší nebo silver Arrow ale skok nebude moc velkej. Noctua NHD15 je na tichy chod a pak s vyšími otáčkami nechladí tak efektivně takže ta sy myslím že by skončila na CPU tady dřív jak by začalaIngamacek píše:Tak preco si nekupis nejaky HE vzduch ale tieto all in 1 prditka.
Tak to nemám paru nemám wattmeter ale řekl bych že to na 1,55V bude i 280W jen CPU teď jedu na 1,50 Vblaho píše:kolko vlastne cca ma spotrebu taka : AMD FX 8320E@ 4800MHz ?