GTA V
Moderátor: Baneshee
- zhor
- Začátečník

Re: GTA V
Stejne furt nechapu jak muze existovat tolik modu na GTA5 kdyz RS misto aby se staral o vylepseni hry, tak dela vsechno mozny aby mody znemoznil i za cenu technickyho zkurveni hry (viz posledni patch). Jinak ale ten hook ala JC2 je zajimavej, asi ho zkusim...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- KubasCZ
- Začátečník

CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D + Noctua NH-D15, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Fractal Design North XL, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 34" Samsung Odyssey OLED G8, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: ASUS ROG Strix Flare + Logitech G502 X, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- RiCK
- Začátečník

Q: jak sa zbavím preorder prachov? A dajú sa nejak dropnúť zbrane?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- jagoda
- Středně pokročilý

- RiCK
- Začátečník

Už som ich utratil na burze. Nepripadá mi úplne férové mať hneď zo začiatku x-tisíc, je oveľa zábavnejšie prepadávať ľudí 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Online bohužiaľ neriešim
Riešim SP, stavil som ich na nejaké akcie, ak budú treba tak si ich vyberiem (nech už tých prachov bude menej alebo viac).
- Frostys
- Začátečník

-
tak penez mas dost, protozes je dostal za loupeze v minulosti.. Kazdopadne poulicni loupeni mi sedi jen k Franklinovi. Krast takhle s trevorem nebo michaelem je ostuda. Trevor ma prosperujici firmu a michael ma nakradeno.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- 3482
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chci se zeptat co mám udělat abych si mohl koupit lepší zbraně v armyshopech, když dám třeba útočnou pušku nebo samopal tak mi to napíše že nejsem přihlášen online na SocialClubu, ale já tam sem přihlášen, a když dám ve hře ESC a najdu na Přátelé, nebo Online, obchod tak mi to napíše bylo ztraceno internetové připojení, obnovte připojení pro přístup k funkcím
edit: mám steam verzi hry
edit: mám steam verzi hry
- RiCK
- Začátečník

Dá sa nejak zvoliť ktoré vlastnené auto sa mi má spawnovať (pred barákom, v misiách, atď.)? Čo z kúpeného a vytuneného auta, keď sa mi furt spawnujú pôvodné káry postáv a kúpené autá mám furt zabavené 
- GROO
- Začátečník

-
Minulý týden jsme se s týmem tak nějak shodli, že už jsme docela slušně sehraní a že zkusíme v sobotu Mastermind challenge (všechny Heisty s jedním týmem beze ztráty života).
První pokus trochu nevyšel, na jednoho člena týmu v Prison breaku spadl vrak vrtulníku když nastupoval do únikového letadla.
Druhý pokus vyšel na 100%, padla na to celá noc i s opakováním cca 8 hodin (já vím, je to šílený). Jak jsme se blížili k poslední misi, rapidně stoupala nervozita a "zodpovědnost".
Takže výsledek: Mastermind + Loyalty challenge - 12 000 000$, setup mise + podíly z finálních misí cca 2 500 000$.
Peněz teda baťoh, docela euforie, když to začalo sypat, ale nevím, jestli bych to šel znovu, takhle v kuse byl to záhul...

První pokus trochu nevyšel, na jednoho člena týmu v Prison breaku spadl vrak vrtulníku když nastupoval do únikového letadla.
Druhý pokus vyšel na 100%, padla na to celá noc i s opakováním cca 8 hodin (já vím, je to šílený). Jak jsme se blížili k poslední misi, rapidně stoupala nervozita a "zodpovědnost".
Takže výsledek: Mastermind + Loyalty challenge - 12 000 000$, setup mise + podíly z finálních misí cca 2 500 000$.
Peněz teda baťoh, docela euforie, když to začalo sypat, ale nevím, jestli bych to šel znovu, takhle v kuse byl to záhul...
- jagoda
- Středně pokročilý

- Bez_n1ck
- Pokročilý

Já bych si s někým MP zahrál, ale ideálně asi paralelně hovor po skypu, protože jsem úplná lama. Když jsem se přifařil do prison break, tak jsem byl vězeň, kolega mě dovezl busem, hra řekla jdi za žlutým bodem, tak jsem vyrazil nějakou rozumnou cestou a zastřelil mě strážnej. Tým samozřejmě místo toho, aby mi během mé vycházkové chůze řekl(pokud to má voicechat, jako že asi jo)/napsal, že mám jít jinudy, mě jen vyfakoval, co jsem za ****** a kickli mě 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD