Predstavovani Windows 10

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 10.

Moderátor: Loki5567

zigo
Černá karta
Černá karta

Re: Predstavovani Windows 10

Příspěvek od zigo »

zigo píše:Zajímalo by mě jak bude ten upgrade vyřešený. Bude to čistá instalace a nebo zase páté přes deváté ...
A teď k tomu nejdůležitějšímu, čeho se většina uživatelů děsila. Společně s upgradem dostaneme ke každé verzi Windows také licenční klíč. Pokud se tedy v budoucnu rozhodneme přeinstalovat své PC, budeme tak moci učinit z ISO souboru, který bude dostupný na stránkách Microsoftu. Následná aktivace pak proběhne tradičně pomocí klíče.
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=57
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Dnes hned po půlnoci WinUpdate zahájil stahování nového IP buildu 10130, instalace proběhla celkem hladce. V rámci instalace byl můj původní ovladač pro R9-290 (beta 15.4 pro W8) přepsán WDDM 2.0 ovladačem z 14.5.2015. Tento ovladač je opět špatný, při kliknutí na ikonu startu se mi tam objevuje jakýsi mastný flek bez ničeho, MPC-HC x64 v aktuální verzi při přehrávání např. mpg, ts přehrává pouze zvuk, jinak černá plocha. O problémech těchto ovladačů na AMD grafikách se už píše zcela veřejně. Řešením je ovladač surově přepsat novou betou 15.5. pro W8, zatím se zdá, že funguje korektně, i když se chová trochu jinak než dřívější beta 15.4 (mám na mysli řízení taktu GPU/MEM). V menu dole u vypnout zmizela položka nastavení, je nutno použít ikonu "oznámení" vpravo a tam je položka "Všechna nastavení".
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Dneska mi ve Windows 7 naskočila u hodin ikonka ohledně upgrade na Windows 10.
Napadají mě k tomu dva dotazy, jestli nevíte ...

- Mají Windows 10 už v sobě Aero (průhlednost)? Já zkoušel nějakou zkušební verzi 9xxx a tam průhlednost nebyla. Nicméně na všech prezentacích (ale i v tom co mi vyskočilo ohledně upgrade) průhlednost vidět je.

- Už se ví, jestli aktivací Windows 10 v rámci upgrade dojde nebo nedojde k zneplatnění licenčního čísla původního systému?
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mám dojem, že průhlednost v aktuálních verzích je a zůstane.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

LOCK
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
Zamčeno

Zpět na „Windows 10“