Zdravím, potřeboval bych rychlou radu.
Mám tu od šéfa NTB, jsou na něm w7 a outlook neznámé verze, do systému se nedostanu protože crashnul, potřeboval bych emaily vytáhnout do jiného outlooku.
Klasickou zálohu tedy využít nemůžu, kde bych mohl najít jednotlivé soubory s emaily a jakým způsobem je pak importovat. ?
Outlook - přenesení z mrtvého disku na nový
- PKBO
- Moderátor

- zombux
- Odborník PCT

Re: Outlook - přenesení z mrtvého disku na nový
verze outlooku je sranda, v Program Files\Microsoft Office\ je složka OfficeXX, podle té se pozná verze (např. Office15 je 2013, Office14 je 2010, Office12 je 2007).
data (maily, kalendář, kontakty) jsou v PST souboru někde v profilu na disku - hledej.
nastavení je pak typicky v registru HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Messaging Subsystem\Profiles\Outlook a stačí to importovat z registru z toho mrtvého PC (NTuser.dat), samozřejmě to je bez uložených hesel.
edit: tohle platí pro POP3 a IMAP maily, pokud to je nějaký Exchange tak nemá cenu to řešit a je snazší to nasynchronizovat znovu.
data (maily, kalendář, kontakty) jsou v PST souboru někde v profilu na disku - hledej.
nastavení je pak typicky v registru HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Messaging Subsystem\Profiles\Outlook a stačí to importovat z registru z toho mrtvého PC (NTuser.dat), samozřejmě to je bez uložených hesel.
edit: tohle platí pro POP3 a IMAP maily, pokud to je nějaký Exchange tak nemá cenu to řešit a je snazší to nasynchronizovat znovu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- PKBO
- Moderátor

Re: Outlook - přenesení z mrtvého disku na nový
Díky, již vše jede, kopíroval jsem PST a udělal import, s nastavením účtu jsem se přes registry nepatlal, to nebyl problém dohledat.