Šel by někdo na online? Dneska jsem hrál asi dvě hodiny prison break, byl jsem pilot ...
2x mě sestřelili, občas to prostě nevyjde se vyhnout
2x to posral demolition
1x někdo naboural chlupatý
1x zničenej autobus
1x se ten kretén co jsme ho měli osvobodit zasek u auta
a v závěru jeden z těch kreténů co hrál se mnou nedokázal přistát s padákem a rozplácnul se
Pak to zakladatel rozpustil.
// Kdyžtak si přidejte "beznick6425"
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Bože můj, kde ty lidi berete?
Ta mise za pilota je nejlehčí role v týmu. (sorry)
Malá rada, až příště poletíš, tak leť k nápisu WINEWOOD, tam se otoč doleva (nesmíš přeletět horu směrem k vězení) a leť k hvězdárně Gallileo a zase zpět. Takhle lítej dokud nebudeš mít 30s do konce časového limitu, potom leť k letišti u věznice. Díky tomu zdržíš přílet stíhačky o několik minut. Potom počkáš až přiletí stíhačka, zvětši si minimapu pomocí Z a až bude stíhačka v dosahu minimapy, dej prudce otočku do strany o cca 120° a leť šikmo za stíhačku. pusť plyn W a leť za stíhače nejpomaleji, jak to jde. Ten je úplně blbej, takže poletí před tebou kam chceš ty. Pokud poletíš rovně, poletí taky rovně, pokud ho chceš odklonit doleva, stoč letadlo trochu doleva od něj (cca 10-15°) a on se začne stáčet vlevo, je to lehké, ale chce to trochu cviku. Jen ho nesmíš předletět. Já ho takhle vždycky držím celou dobu než vyjedou kluci z věznice, on pak odletí sám. S pilotem vrtulníku jsem domluvený, že toho stíhače nechá být, je u věznice na vhodné pozici a čeká až vyjede tým s "dědkem" aby je chránil. Snad ti to příště pomůže...
Jo, je to primitivní, na tohle jsem přišel už sám, jenže když ten kokot demolition za mnou lítal a nemohl nás dohonit, tak jsem mu pak tu stíhačku musel začít vodit, jinak by jí nazničil a dneska mi ty rakety přišly nějaký agresivnější. Když jsem to hrál předtím, tak to taky nebyl problém.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Vždyť ano, já nemluvím o demolitionovi s vrtulníkem, já lítám ve Velumu, letadle do kterého vezmeš tým z vězení. S tím Velumem létám za stíhačkou a jsem tak v bezpečí. Demolition to pak má téměř bez práce. Ale vám se zřejmě zřítil, nebo ho sestřelili z věznice (to když se k ní moc přiblíží), jinak nevím proč by měl failed...
Finále Prison break jde dojet aniž by jste zničili jakoukoliv stíhačku, takže tam problém určitě nebyl. Tenhle Heist mne baví nejvíc, mám ho za sebou minimálně 20x, takže ho mám docela vychytaný.
Bez_n1ck píše:
a v závěru jeden z těch kreténů co hrál se mnou nedokázal přistát s padákem a rozplácnul se
Přesně tohle se mi dneska povedlo. A pak jsem ještě spadnul ze skály držkou do písku přímo před vrtulník
P.S. Ještě že jsem se rozhod dát si to s Krémem, a nelízt do toho vrtulníku. Stěží se dokážu udržet ve vzduchu na místě, aniž bych se rozmlátil. Když jsem viděl, co se tam musí dělat... uff.
lol, a já pořád proč jste mi říkali čtenář To jsme dělali setup s autobusem u Prison Breaku, a protože se NIC nedělo, přepnul jsem se do prohlížeče, a něco si čet. Za pár minut jsem se přepnul do hry, seděl jsem sám v Kurumě, a všude okolo mě zběsile střílející policajti. Řidič šel zjevně ukrást ten autobus... ehm.
Tak jsem tedka potkal novej utok hackeru. Vylezu z tanku a najednou koukam, ze nemam zadne zbrane.
Zajdu do Ammo nation a nic nemam koupeneho. Prepnul jsem se do jine session a nastesti jsem prisel jen o raketomet. Zbytek zbrani se mi vratil i s munici a upravama.
Ono celej vcerejsek byl takovej hackfest. V garazi na me spadlo 12mega. V ulicih hromada AI s raketomety. A ve finale jsem narazil na decko PragueKing, ktere neznalo ani pasive mode ale rozdavalo 30mega za to ze mu poslou fotku zadku.
Woyta píše:
Ono celej vcerejsek byl takovej hackfest. V garazi na me spadlo 12mega. V ulicih hromada AI s raketomety. A ve finale jsem narazil na decko PragueKing, ktere neznalo ani pasive mode ale rozdavalo 30mega za to ze mu poslou fotku zadku.
Pri tom utoku AI s raketomety sme boli vcera spolu na serveri ,
sam si videl co sa dialo, ved sa triasla cela mapa , propady FPS, vsetko buchalo a trepalo