Prosimvas,jestli uz ste tohle nekdy videli,tak reknete,budu vam moc vdecnej.
Dik,Macek(jestli sem sem nenapsal dost informaci tak reknete
Moderátor: L4mka

V drtivé většině případů. Už jsem měl pod rukama MB, kde aby to chodilo, musela být disketovka připojená před překřížením. Zíral jsem.sovicka2001 píše:taky určitě víš, že disketovka se připojuje až na konec FDD káblu (za tím překřížením...)

No jo, jenže autor píše, že ani nenabootuje.Borg píše:Zkus tam hodit bootovací disketu (třeba z W98) jestli ti z ní komp nabootuje. Pokud jo, pak je disketovka v pohodě a problém někde ve woknech.

no jen pro info já mám taky desku od MSI kulatej kabel jsem k disketovce dostal disketovka na něm taky nejela po výměně káblu v pohothe_macik píše:ja zkousel jinou,totez.ja mam kabel,kterej je uz jako svazanej,od MSI,.disketovku tam na tom kabelu muzu mit teda jen jednu,a ten kabel je rek bych ze v pohode.ale on ji vidi,ale neprecte zadnou disketu.vycistit?to mam jako rozmotovat disketovku?oki....ale rekl bych,ze je so SW,ale zase kdyz z ni ani nenabootuju...

Sorry už jsem si taky všimnul.JirkaH píše:No jo, jenže autor píše, že ani nenabootuje.Borg píše:Zkus tam hodit bootovací disketu (třeba z W98) jestli ti z ní komp nabootuje. Pokud jo, pak je disketovka v pohodě a problém někde ve woknech.