Z toho videa je vidět co děláš blbě. Ty to letadlo přetáčíš jelikož ti nezatáčí, protože používáš jen to naklánění a to je naprd. Zatáčí se klávesama A a D, 4 a 6 a ty musíš kombinovat, jinak to nejde. Když chceš zatočit, nakloň to letadlo klávesou 4, nebo 6 cca 45° na požadovanou stranu a pak zatáčej klávesama A a D, přitom si hlídej výšku. Pokud chceš zatočit hodně prudce tak natoč letadlo o 90°, aby křídla byla vertikálně a zmáčkni klávesu pro stoupání. (8 nebo 5, záleží jak to máš nastavené) Takhle v pohodě utečeš téměř každé raketě, spočítám na jedné ruce, kolikrát mne trefili. Chce to cvik, ale to dáš...Octopuss píše:Protože to naprosto zoufale neumím ovládat! Vůbec to nezatáčí, a když se o to pokusím, rozmlátím se o zem.
GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- GROO
- Začátečník

-
Re: GTA V - ONLINE
- Frostys
- Začátečník

-
Noob 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- GROO
- Začátečník

-
...to nebylo hezký...Frostys píše:Noob
- Frostys
- Začátečník

-
Ale co by ne. Princip letani je ve vsech hrach stejny, GTA se nijak nelisi.. Takze 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- blaho
- Žlutá karta

-
tak Octopuss je prasak , ak ta neobehne aspon do tebe narve
PS: inak ja rad lietam iba v tom vekom nakladnom Jete
__
minule pretlačanie v meste s kamošom :

PS: inak ja rad lietam iba v tom vekom nakladnom Jete
__
minule pretlačanie v meste s kamošom :

- GROO
- Začátečník

-
Ale jo, já jen, že někomu to prostě nejde, i kdyby se snažil sebevíc.Frostys píše:Ale co by ne. Princip letani je ve vsech hrach stejny, GTA se nijak nelisi.. Takze
Jak zní staré pořekadlo.:"Komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí."
- Octopuss
- Začátečník

Stejně jako se mi kluci pořád smějou, že neumím střílet z auta. A já prostě nedokážu na nic zamířit, když to kličkuje zleva doprava. Fakt nechápu, jak to dělají. Prostě se mi ten debilní zaměřovač ani na zlomek vteřiny nedaří udržet na něčem, co lítá šílenou rychlostí přes pětinu obrazovky. Už jsem i snížil citlivost myši, ale je to spíš horší.
Lítání vůbec komentovat nebudu. Na to prostě fyzicky nemám. Stejně jako v reálu nedokážu řídit auto. Vůbec nechápu, jak jsem tehdy prolez autoškolou. Absulutně nejsem schopnej něco motat rukama, k tomu šlapat na tři různý pedály, a ještě koukat co se děje okolo.
Lítání vůbec komentovat nebudu. Na to prostě fyzicky nemám. Stejně jako v reálu nedokážu řídit auto. Vůbec nechápu, jak jsem tehdy prolez autoškolou. Absulutně nejsem schopnej něco motat rukama, k tomu šlapat na tři různý pedály, a ještě koukat co se děje okolo.
- blaho
- Žlutá karta

-
to mna ked nahanaju , tak si este niekedy vyberam do ktoreho kolesa mu to strelim
a casto ma obvinujete z cheatovania
* inak vcera s Woytou super deathmatch s mušketami /dostal som na prdel
/
a casto ma obvinujete z cheatovania
* inak vcera s Woytou super deathmatch s mušketami /dostal som na prdel
- GROO
- Začátečník

-
Jezdi na kole, tam jsou pedály pouze dva...Octopuss píše:Absulutně nejsem schopnej něco motat rukama, k tomu šlapat na tři různý pedály, a ještě koukat co se děje okolo.
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Teď sice budu na pár dní asi mimo PC, ale někdy můžu s někým taky dát
Musíte mě pořádně naučit heisty, mám hotový jen ten první, online jsem moc nehrál 
nick: Michael24_CZ
Beznickovi jsem odeslal žádost
nick: Michael24_CZ
Beznickovi jsem odeslal žádost
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Jo, klidně, já taky nic neumím a potom, co Vojtovi deaktivovali hru, je tady volné místečko.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Marek4
- Červená karta

-
blaho nějaké tipy triky na to abych nedostával disconect ? mam docela pomalej net, ping kolem 60-70 , pomáhá vypnout avg nebo firewall ?
- GROO
- Začátečník

-
Trochu pomáhá připojovat se do online přes pauzu v singlu (esc), ONLINE, play online a closed friend season. Sice budeš na mapě sám, případně s kamarády co se k tobě připojí, ale mělo by to být stabilnější a nekopat tě to tolik ven. Odtud se budeš připojovat do Heistů, závodů atd. a ty nejsou tak náročné na připojení jako free season s 30ti lidmi na mapě.
- blaho
- Žlutá karta

-
ja uz ani neviem ...
Niekedy ma to pripoji za minutu, niekedy za 5+
Niekedy pomoze, ked pojdem do story mode a odtam sa napojim do online
Niekedy ma to pripoji za minutu, niekedy za 5+
Niekedy pomoze, ked pojdem do story mode a odtam sa napojim do online
- GROO
- Začátečník

-
To je pravda, já se připojuji jedině přes singleplayer a bez problémů.
- Marek4
- Červená karta

-
nevím proč ale stále mi GTA 5 padá, že přestal pracovat, přitom takty na GPU mi to nezhodí, nevíte čím by to mohlo být ? W 10 a nejnovější drivery pro w10..
- Octopuss
- Začátečník

Řekl bych, že na W10 je ještě moc brzy, a pěkných pár měsíců ještě bude.
Samozřejmě to může být něčím jiným. Dělá ti to odvždycky, nebo to začlo teď někdy?
Samozřejmě to může být něčím jiným. Dělá ti to odvždycky, nebo to začlo teď někdy?
- Marek4
- Červená karta

-
začlo mi to dělat právě od W 10.. GTa jsem sice dlouho nehrál na sedmičkách.. myslím online, v singlu nebyl problém, ale teď to padlo 4 x .
- blaho
- Žlutá karta

-
- Marek4
- Červená karta

-
masakr, ty křaky a kameny uprostřed cesty.. hmm
jak rozjedu online tak dáme race