Taky mi z toho čelist nespadla. Přijde mi to podobné jako Win 7, přitom jsem upgradoval z Intel X-25M 80GB na Intel 730 480GB. Od zobrazení loga výrobce desky mi to na login screen trvá asi 10 sekund, od sepnutí power tlačítka potom 15 sekund, což mi přijde naprosto nechutně dlouhé.Václav Sedlář píše:jaký máte pocit z rychlosti nabíhání windows - čas od biosu do přihlašovací obrazovky? Mám starší notebook hp 6735s a mám pocit, že win7 naběhli rychleji - mě to vždy dlouho visí na černé obrazovce s nápisem "prosím čkejte (nebo tak nějak)"
Pak jsem s hrůzou zjistil, že ten idiotský systém (tady prostě nemůžu jinak) se rozhodl naformátovat oddíl jako MBR namísto GPT. Mám UEFI kompatibilní PC, bootoval jsem rovnou z DVD, přičemž formátování oddílu na úplně novém disku si dělal sám instalátor W10, přesto se rozhodl dát tam prehistorické MBR, za to bych někoho z Microsoftu pověsil za koule do průvanu.
MBR v roce 2015, Kristova noho... Docela mě šokuje, že něco takového se ještě vůbec podporuje.