Zlá aktualizace co zatežuje GPU

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
RADEONX800
Začátečník
Začátečník

Zlá aktualizace co zatežuje GPU

Příspěvek od RADEONX800 »

Zdravím pánové,

čerstvě naštelovaná okna, zátež GPU ve win prakticky vůbec při serfování na netu v Opeře

dotahají se win7 updaty a gpu si zvedá takty a skáče zátež třeba 30% při serfování v Opeře

už jsem toto spozoroval ve staré instalaci oken 7 nevěnoval jsem tomu moc pozornost (podtaktovával jsem grafárnu) ale docela mě to začíná sr*t :evil: dělá vám to také ?
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Re: Zlá aktualizace co zatežuje GPU

Příspěvek od r34ktor »

Opera nová, nebo stará?

Pokud nová, tak se ti nejspíše skrze WU nainstalovat ovladač GK a zprovoznila se HW akcelerace. Deaktivovat ji můžeš v nastavení (Alt+P > zaškrtnout Zobrazit pokročilá nastavení > odškrtnout Použít hardwarovou akceleraci, je-li dostupná).
Knowledge is power
RADEONX800
Začátečník
Začátečník

Nová opera, ale nechápu proč před nainstalováním win update to normálně nezatežuje GPU se zapnutou HW accel.
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Díval ses pomocí opera:gpu, zda akcelerace korektně funguje před nainstalováním updatů? Svou roli mohou hrát např. aktualizace platformy, které zprovozní dříve nedostupnou funkčnost.
Knowledge is power
RADEONX800
Začátečník
Začátečník

No to jsem se nepodíval :(, jakou třeba máte zátež vy například na Facebooku mě klidně vyletí takty ram i gpu na max kdž jedu na stránce a gpu load do 25% v msi afterburner, zdá se mě to divné...
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“