Vysoká latence, sekající se zvuk

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
nurder
Začátečník
Začátečník

Vysoká latence, sekající se zvuk

Příspěvek od nurder »

Dobrý den,

prosím o radu. Stáhnul jsem si program DPC latency checker a je to šíleně vysoké. Posílám screen. Když ve správci zařízení zakáži grafickou kartu. Tak vše funguje a zvuk se neseká. Grafickou kartu mám nvidia 210. Nainstaloval jsem x driverů ale nic nepomohlo.
checker.jpg
Děkuji za radu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vysoká latence, sekající se zvuk

Příspěvek od kotas »

PC? NB? ..těžko říct, čím to může být.. Asi bych zvážil i format a čistý install, případně bych "přešel" na Win 7 pokud to jde

Zkusil jsem si to taky - aktuálně u toho stahuju a vypaluju zároveň, do toho mi hraje FLAC a uploaduji fotky na rajce.net..:
Obrázek
nurder
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nurder »

Je to PC a nejhroší je, že to je právě po čisté instalaci řekněme. Dával jsem tam windows 7 ale to bylo ještě horší. Vrátil jsem zpět visty a když zakáži grafickou kartu, tak to je krásně zelené a nic se neseká. Ale když zase grafičku obnovím, tak se to zase zpomalý. Ale ovladač do grafičky mám normal pro visty a pro mojí tzv pro geforce 210. Divné, už nevím co s tím.

Děkuji
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

stará grafika, ještě starší systém, obojí dávno nepodporované - s tím moc vykouzlit nejde :|
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
nurder
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nurder »

Jj souhlasím, to je pracovní komp, ale ještě ho nechceme odstavit, když to vypadá na nějaký haprující ovladač a těžký zjistit jaký :D.
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“