Mafia III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mafia III

Příspěvek od Still.Lord »

Snad nebude tak velký fail jako M2.... Škoda že Vávra musí mlčet :lol: Docela by mě zajimalo jak výrazně to seškrtali a doplácali..
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

ved Vavra tam nie je

EDIT: jo, aha ako u dvojky :)
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

preorder kdyz tu jeste nebyl ani screenshot? ty riskujes
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

:-D :-D :-D
ved uvidime o par dni :)
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jsem rád, že se to přesune do trochu mladší doby. Obrázek z oznámení mi nějak, nevím proč, připomněl True Detective.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ježiš jen to ne, True Detective je strašná sračka :)

(flamewar mode=on)

Jsem na to zvědav, hlavně půjde o to kdo to píše, když už to nedělá Vávra..ten Blackman co vede studio dělal předtím Force Unleashed, což člověka moc nadějí nenaplňuje.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Tím hádám veškerá podobnost s True Detective končí. Asi jako podobnost prvního skvostu s druhým podvyživeným vykuchancem. Sice byl v M2 fakt dobrý příběh, ale dodnes nechápu, na co se patlali s otevřeným městem, když otevřený content byl v podstatě nulový. Rozhodně nejsem přesvědčený jít nadšeně do trojky.

OT: Když true Detective vypneš 5min před koncem posledního dílu, tak je to hodně dobrý :P
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ja som tiez skepticky :|
Uvital by som uz nejaky poriadny mafiansky bordel po meste v otvorenom svete :)

//MAFIA I to bola hra a s krasnym dabingom :) dohrana sna 4x
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

M1 byla na svojí dobu hodně pokroková a brala se jako konkurence GTA - která hra tohle může o sobě tvrdit? S druhým dílem šla pokrokovost o ligu dolů. Nad dabingem se tenkrát pozastavovali i mí rodiče, kteří PC považují za mimozemské zlo :D
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Ankar_23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ankar_23 »

Jak sledují herní scénu, tak většina her jde do sra*ek. Sice Mafia konkurovala GTA, ale GTA je jedna z her, která se stále drží. Bohužel Mafii přenechali Američanům a takhle to dopadá, ale ještě není ani trailer, tak nebudu na M3 házet špínu, sám se na ní těším.
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Paul píše:Ježiš jen to ne, True Detective je strašná sračka :)
Nesmysl. Poslední díl první série a vůbec zakončení bylo docela na prd, zklamalo mě, ale jinak tohle prostě nemůžeš myslet vážně :roll:
Může se ti nelíbit, ale nazývat ho sračkou jen proto, že si ho hodně lidí oblíbilo a považují za výjimečný, je docela dětinské :)

Rozhodně by nějaká temnější atmosféra hře prospěla. Kdyby byla pravdivá spekulace o možnosti hrát za více postav jako v GTA, tak budu všemi deseti pro. Je to hodně zajímavý a zábavný koncept, který otevírá spoustu možností, jak příběh vyprávět a prožívat.
Naposledy upravil(a) Frostys dne stř 29. črc 2015, 11:55, celkem upraveno 1 x.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

@70´´ roky

jj, co je lepsieho ako V8 + zadny pohon :)

ale v New Orleans zima asi nebude , skoda rad driftujem po lade a snehu :sad:
a napr. aj v mafii II sa mi to celkom pacilo pri jazdnom rezime : simulation
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Frostys píše:
Paul píše:Ježiš jen to ne, True Detective je strašná sračka :)
Nesmysl. Poslední díl první série a vůbec zakončení bylo docela na prd, zklamalo mě, ale jinak tohle prostě nemůžeš myslet vážně :roll:
Může se ti nelíbit, ale nazývat ho sračkou jen proto, že si ho hodně lidí oblíbilo a považují za výjimečný, je docela dětinské :)

Rozhodně by nějaká temnější atmosféra hře prospěla. Kdyby byla pravdivá spekulace o možnosti hrát za více postav jako v GTA, tak budu všemi deseti pro. Je to hodně zajímavý a zábavný koncept, který otevírá spoustu možností, jak příběh vyprávět a prožívat.
Počkat, já to nenazívám sračkou protože si ho hodně lidí oblíbilo. Já ho nazývám sračkou protože jsem těch 6 dílů viděl a ten scénář byl prostě hroznej. Nepopírám že herci byli výborní, atmosféra Lousiany byla dobrá a hezky potemnělá, mělo to pěknou režii a fantastický kozy Sašy Daddario.
Ale ten scénář..zakončení naprd, ale už před zakončením tam bylo spousta scén co nehorázně šustily papírem - působilo to na mě že se Pizzolato hrozně, ale fakt moc hrozně rád poslouchá aniž by měl moc co zajímavého říct.
Každopádně tohle je všechno můj názor a nikomu neberu že se to jiným může líbit. Mě osobně ale např. Fargo (seriál) chytlo mnohem, mnohem víc. A narozdíl od TD má i ten závěr parádní.
A co jsem četl o druhé sezóně TD, tak na ní nadává už i spousta fandů té první..což jsem přesně čekal :)

A abych to stočil k té Mafii, tak doufám že drby o Louisianě jsou pravdivé, protože ten setting by byl supr.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Však jsem to přirovnával k True Detective právě z důvodu té atmosféry, kterou seriál bezpochyby měl.
Jen se mi prostě zdá, že hodnocení "sračka" si to opravdu nezaslouží. Jsou seriály, které nemají nic dobrého - atmosféru, scénář, herce. TD mělo aspoň všechno, kromě toho scénáře. I když podle mě to zase až tak strašné nebylo... Ale dost OT. Kdyžtak můžeš odpovědět v Seriálovém topicu :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak atmosféra v pohodě. Ale tam se spíš předpokládám inspirovali u nějakejch klasickejch kriminálek ze sedmdesátek.
A zodpověženo :)

fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Zklamání? Z čeho? To si z traileru poznal hratelnost i kompletní příběh?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

za mna tak isto..

Prve pocity strasne negativne.. Napisem aj tu: hybrid GTA, Watchdogs s napisom Mafia
hnusny HUD (snad nie final), otrasne arkadovanie spravanie hry a mnoho ineho
Grafika tuto seriu jednoducho nezachrani.

MAFIA R.I.P.
iPhone 12 Pro 128GB
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

a mozno chalani uz fakt starneme, a proste neblaznime ako
kedysi ked sme spustili MAFIA 1 :|

* ale uvidime no ..., Som zvedavy aj na jazdny rezim
* a bude tam multiplayer ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“