WTFNapisem aj tu: hybrid GTA, Watchdogs s napisom Mafia
Mafia III
Moderátor: Baneshee
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Mafia III
No jéje, tady se zase sešlo několik jasnovidců a vědem

CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- ondra91
- Začátečník

-
Jasnovidců ? Člověk nemusí být jasnovidec, aby z těch pár minut záběrů poznal, že tohle nezasluhuje mít v názvu MAFIA !
Mě vždycky baví lidi, kteří píšou něco ve stylu " Jak může vědět, že to bude špatné, když si to ještě nehrál " ? V tomhle případě to může napsat jenom hodně naivní člověk, který původní díly asi nehrál ...
Jinak k té citaci ... Nevzpomínám si na jedinou hru u které by tvoje tvrzení bylo pravdivé a z hry se nakonec vyklubala špička, protože kdykoliv se na hru z různých důvodu spustil hate hned z prvního gameplaye, tak ve finále to většinou byla ještě horší,
Řekni mi jedinou AAA hru, kde to tak nebylo ?
Asi máš problém se zrakem, protože tohle je zasra** arkádovka s naprosto příšernými postavami.
Už jsem to psal jinde, ale celé to podtrhuje charakteristika hlavní postavy
"Černoch Lincoln je sirotkem a válečným veteránem, který zužitkuje vražedné schopnosti naučené ve Vietnamu na každého, kdo ho naštve, počínaje obyčejnými pěšáky až po bosse Sala Marcana. "
Pokud o tomhle bude celý příběh a hlavní postava se takto budou skutečně chovat ( proč by něco podobného vůbec vypouštěli, když by to nebyla pravda ) tak je jasné, že to bude naprostá tuctovka po které po týdnu neštěkne ani pes ..
Pokud mám něco napsat k traileru, tak ty kecy o rodině jsou hodně rádoby AMERikáNODrsné a je to spíš trapné
Nebýt v názvu MAFIA, tak neřeknu ani slovo, ale tady chce někdo prostě jenom ždímat slavné jméno, což je hnus ...
Mě vždycky baví lidi, kteří píšou něco ve stylu " Jak může vědět, že to bude špatné, když si to ještě nehrál " ? V tomhle případě to může napsat jenom hodně naivní člověk, který původní díly asi nehrál ...
Jinak k té citaci ... Nevzpomínám si na jedinou hru u které by tvoje tvrzení bylo pravdivé a z hry se nakonec vyklubala špička, protože kdykoliv se na hru z různých důvodu spustil hate hned z prvního gameplaye, tak ve finále to většinou byla ještě horší,
Asi máš problém se zrakem, protože tohle je zasra** arkádovka s naprosto příšernými postavami.
Už jsem to psal jinde, ale celé to podtrhuje charakteristika hlavní postavy
"Černoch Lincoln je sirotkem a válečným veteránem, který zužitkuje vražedné schopnosti naučené ve Vietnamu na každého, kdo ho naštve, počínaje obyčejnými pěšáky až po bosse Sala Marcana. "
Pokud o tomhle bude celý příběh a hlavní postava se takto budou skutečně chovat ( proč by něco podobného vůbec vypouštěli, když by to nebyla pravda ) tak je jasné, že to bude naprostá tuctovka po které po týdnu neštěkne ani pes ..
Pokud mám něco napsat k traileru, tak ty kecy o rodině jsou hodně rádoby AMERikáNODrsné a je to spíš trapné
Nebýt v názvu MAFIA, tak neřeknu ani slovo, ale tady chce někdo prostě jenom ždímat slavné jméno, což je hnus ...
- Vlastik80
- Začátečník

-
Jede GTA V, generuje tuny zisků $$$, herně zaměřené na jednoduchost ovládání a akci, takže to zkopírujeme, přidáme něco co dělá Mafii Mafií (snad) a výsledkem je GTA VI s podtitulem Mafia III...
Proč ne, ať se to líbí nebo ne, bude to podle mě kasovní trhák- mafiánské GTA V budou děti ... pardon ... lidi chtít jak teplé housky ráno v krámě. A co se toho prodá na konzolích.
Proč ne, ať se to líbí nebo ne, bude to podle mě kasovní trhák- mafiánské GTA V budou děti ... pardon ... lidi chtít jak teplé housky ráno v krámě. A co se toho prodá na konzolích.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

@ondra91
Napsat tak dlouhou sračků kvůli pár informacím? Měl by ses jít někam ven zchladit
Napsat tak dlouhou sračků kvůli pár informacím? Měl by ses jít někam ven zchladit
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Frostys
- Začátečník

-
Jako by neexistovaly hry, na jejichž účet se hrnuly po prvním gameplayi superlativy, a nakonec z toho byla supersračkaondra91 píše: Jinak k té citaci ... Nevzpomínám si na jedinou hru u které by tvoje tvrzení bylo pravdivé a z hry se nakonec vyklubala špička, protože kdykoliv se na hru z různých důvodu spustil hate hned z prvního gameplaye, tak ve finále to většinou byla ještě horší,
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Lenze Mafia I sa v Amerike takmer nehravala, je to cisto europska zalezitost... Staci si pozriet zoznamy najlepsich hier vsetkych dob magazinov v USA a v EU... v EU sa v TOP 10-15 Mafia I (takmer vzdy) vyskytuje.. v USA o Mafii nestekol ani pes... Dovolim si tvrdit, ze sa nepredalo ani milion kopii aj to vdaka neprilis dobremu portu na Xbox a PS2...Envidáček píše:Jede GTA V, generuje tuny zisků $$$, herně zaměřené na jednoduchost ovládání a akci, takže to zkopírujeme, přidáme něco co dělá Mafii Mafií (snad) a výsledkem je GTA VI s podtitulem Mafia III...
2-3 miliony predanych kopii Mafia 2 tiez o niecom svedci.. nie su to zle cisla, ale na AAA titul nic extra..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Vlastik80
- Začátečník

-
Tím spíše od toho nemusíme chtít tolik a je na místě tak nemít velká očekávání, když nejde o AAA hru, ne? 
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zasazení New Orleans - super
Doba 1968 - super
Přítomnost staršího Vita - super
Gameplay - vypadá jako arkádovější Mafia 2 - nesuper, ale uvidíme, snad to nebude tragédie
Příběh - nebudu soudit, ale reveal trailer nebyl nejmarnější.
Doba 1968 - super
Přítomnost staršího Vita - super
Gameplay - vypadá jako arkádovější Mafia 2 - nesuper, ale uvidíme, snad to nebude tragédie
Příběh - nebudu soudit, ale reveal trailer nebyl nejmarnější.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník

- Walker1134
- Moderátor

Mě se to dle toho traileru teda moc nelíbí, a je to pro mě moc mladá doba, pod touto dobou si Mafii nepředstavuji....
No a ta afrowoman....

No a ta afrowoman....
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
- TankGeorge
- Začátečník

-
Mno, vypustí pár scének, jak bílí policajti střílejí černé mladíky a mají o marketingovou kampaň postaráno... chytré, chytré x) Nebýt hajpu, zítra na tu hru zapomenu. Naprosto nezajímavá. Jsou desítky výborných dobových filmů a tohle je slabý odvárek, který evropanovi neřekne ani prd.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

A předchozí díly řekli evropanovi co? 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Ankar_23
- Začátečník

Nejsem rasista, ale ta černoška mi tam prostě nesedí
. Ale chápu důvody, proč tam je.
CPU AMD Ryzen 5 5600X MB ASRock B550 Pro4 RAM Corsair Vengeance LPX Black 16GB SSD Samsung 860 EVO 250GB GK MSi GTX 1660Ti PSU Seasonic S12II 620W Case Fractal Design Define R4
- TankGeorge
- Začátečník

-
První díl byl v éře knihy od Maria Puza, kterou zná každej. Druhej už byl celkem z ruky, ale furt tam byla dobová návaznost na první díl. Vietnam, M.L. King, Cassius Clay... málokdo u nás ví, že ještě pomalu v 70tých letech měli amíci zvlášť veřejné WC pro černé a zvlášť pro bílé. Prostě cílovka je americké publikum a jejich "problémy".AllowedCry píše:A předchozí díly řekli evropanovi co?
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- blaho
- Žlutá karta

-
asi tak panove :
na MAFIU I uz ziaden dalsi diel proste nebude mat,
to jak isto ako s battlefieldom, kde proste battlefield 2 bol TOP /podla mna
* inak o tom multiplayer v MAFII III nic ?
na MAFIU I uz ziaden dalsi diel proste nebude mat,
to jak isto ako s battlefieldom, kde proste battlefield 2 bol TOP /podla mna
* inak o tom multiplayer v MAFII III nic ?
Naposledy upravil(a) blaho dne stř 5. srp 2015, 21:48, celkem upraveno 1 x.
- Frostys
- Začátečník

-
Takže vlastně problém multikulturality se Evropana netýká. Díky za vysvětlení 
- TankGeorge
- Začátečník

-
Rasizmus v americe je něco úplně jiného, než rasizmus v evropě. Evropa je v tomhle o století napřed a amíci to furt berou jako nedávnou minulost. Ale to je OT.
- MrJojo97
- Začátečník

-
Ja som strašne sklamaný... z toho videa kde bol gameplay mi to pripada ako by som sa pozeral na zle retexturnuty Saints Row... M1 paráda, M2 bolo tiež dobré a nakoniec stoho spravia toto? z toho videa mi je zle... tie auta boze... tie sa v zakrute tak naklanaju akoby nemali tlmice... ked narazite zboku do auta hned sa prevrati a nastane instanty vybuch... o ostanych veciach ani nehovorim...mam ztoho taky pocit ze sa stane to co u terajsieho batmana... ja som niekolko krat presiel m1 aj m2 a tento diel "mafie" mi nestoji za tie peniaze...
PC -> Acer Predator 17 (i7 7700HQ, GTX 1060 6GB, 16GB Ram, Samsung 960 Pro 512GB)
Mobil -> Honor X
Mobil -> Honor X
- GROO
- Začátečník

-
Po shlédnutí videa cítím veliké zklamání. Doba, do které hru zasadili je pro mne asi největší mínus, Neříkám, že v té době mafie nebyla, ale já si ji spojuji s Thompsony, retro kárama s rezervou na boku, psíma dečkama a proužkovaným oblekem. Ať se sebevíc snažím, vojenský veterán a černoška s molitanovou koulí na hlavě mi k mafii prostě nesedí, ta by ve zlaté éře mafie byla ráda, že může bossovi ty psí dečky aspoň vypucovat.
Ale abych na druhou stranu jen nehaněl, ta písnička se mi ve videu fakt líbila.
Uvidíme, co se z toho vyvrbí, ale podle toho co ukázali, tak za mne zatím nebrat.
Ale abych na druhou stranu jen nehaněl, ta písnička se mi ve videu fakt líbila.
Uvidíme, co se z toho vyvrbí, ale podle toho co ukázali, tak za mne zatím nebrat.
- MonkeysZ
- Černá karta

-