vlastním grafickou kartu radeon HD 7750, 3 roky tato karta jela bez nejmenších problémů, během posledních 3 týdnů, v průběhu hraní csgo několik zmodrala, zezelenala obrazovka na 1 minutu a potom všechno bylo zpět v normálu. Problém nastal, když jsem chtěl před včera nahodit PC a buch... žádný signál do monitoru. Ze základní desky signál jede, akorát HD 3000
HD 7750 no signal
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Nothingus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
HD 7750 no signal
Ahoj,
vlastním grafickou kartu radeon HD 7750, 3 roky tato karta jela bez nejmenších problémů, během posledních 3 týdnů, v průběhu hraní csgo několik zmodrala, zezelenala obrazovka na 1 minutu a potom všechno bylo zpět v normálu. Problém nastal, když jsem chtěl před včera nahodit PC a buch... žádný signál do monitoru. Ze základní desky signál jede, akorát HD 3000
. Nevyznám se v PC, ale asi tato karta je na odpis že? 
- PKBO
- Moderátor

Re: HD 7750 no signal
Pravděpodobně prostě umřela, to se stává...
Můžeš jí pro jistotu vyzkoušet ještě v jiné sestavě..
Můžeš jí pro jistotu vyzkoušet ještě v jiné sestavě..
- VeCkO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z 99% ano...
Když už házela při hraní sem tam tu barevnou obrazovku, byl to náznak pomalého odchodu..
Když už házela při hraní sem tam tu barevnou obrazovku, byl to náznak pomalého odchodu..
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
5120x1440 UltraWide Samsung G9
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
- Nothingus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpověď, musím teda pořídit novou kartu. Zajímalo by mě, jestli je šance, že by někdo mohl koupit tuto kartu i když nefunguje třeba na náhradní díly?
- prograw
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na náhradní díly určitě ne, do sbírky spíše také ne. Není to nikterak vzácná karta.
Možná by to někdo za stovečku koupil a zkusil ještě upéct v troubě.
Možná by to někdo za stovečku koupil a zkusil ještě upéct v troubě.