Vir v hardisku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Tombasss
- Začátečník

-
Vir v hardisku
Zdravím,asi dva roky zpátky se mi do jednoho hardisku dostal nějaký vir a nemohl jsem ho z tama dostat,tak se vyndal z kompu... Teď jsem ale přišel na to,že tam mám pár důležitých souborů,které bych chtěl zpátky,nedostane se mi vir zase do PC,když ho znovu napojím?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Vir v hardisku
Pokud nemáš aktivní autorun a nepoužiješ jej jako systémovej + se z něj nepokusíš spuštět potencionálně infikované programy tak ne, nestane.
Pokud si chceš bejt 100% safe, můžeš nabootovat třeba z UBCD do parted magic linuxu a překopírovat si data tam.
Pokud si chceš bejt 100% safe, můžeš nabootovat třeba z UBCD do parted magic linuxu a překopírovat si data tam.
- Tombasss
- Začátečník

-
Tak v tomto jsem laik,takže s tím asi nic nenadělám... jedině bych potřeboval přesný postup,abych něco nezkonil...
- Xnovic
- Začátečník

O jaká data je jedná? Spustitelné soubory? Filmy? Fotky?
Napojil bych hdd, jako externí harddisk (puč si rámeček a dej ho do něj) a data si nakopíruj .. Jen bacha, jak píše DOC_ZENITH ať si do PC nenatáhneš infikovaný soubor..
//edit Don: Promaz OT
Napojil bych hdd, jako externí harddisk (puč si rámeček a dej ho do něj) a data si nakopíruj .. Jen bacha, jak píše DOC_ZENITH ať si do PC nenatáhneš infikovaný soubor..
//edit Don: Promaz OT
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W