windows 7 problém
Moderátor: Loki5567
- hynap
- Začátečník
-
windows 7 problém
Zdravím, mám problém s instalací po nainstalování zadávám jméno pc atd. potom dojde na přihlášení a počítač se po 2 sekundách začne restartovávat a po restartu v intervalu čtyř sekund problikává příkaz "Stiskněte libovolné tlačítko pro zahájení instalace windows" i přes to že jsem windows už instaloval.
- X-COM
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: windows 7 problém
OK
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Orbithek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
spust znova instalaci / opravit pocitac / příkazový řádek a zadej tyhle 3 příkazyhynap píše:Zdravím, mám problém s instalací po nainstalování zadávám jméno pc atd. potom dojde na přihlášení a počítač se po 2 sekundách začne restartovávat a po restartu v intervalu čtyř sekund problikává příkaz "Stiskněte libovolné tlačítko pro zahájení instalace windows" i přes to že jsem windows už instaloval.
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
exit a restartovat počítač
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- hynap
- Začátečník
-
prosím o lock