Ahoj, kvůli nefunkčnímu online hraní na PS4, jsem se začal pídit čím to je a po pročtení pár diskuzí jsem narazil na to, že je to možná zapříčiněný NAT typem kterej mám (3) a tak jsem hledal jak je to možný změnit na jinej.
Našel jsem tohle http://www.playstationing.com/ps4/how-t ... nd-ps3/839 . A tak jsem se přihlásil do nastavení routeru a udělal jsem co je tu popsaný v bodě 5. pak jsem to nastavení uložil, restartoval router i PS4 ale změna žádná, jediný čeho jsem docílil, tak je to, že mi nejde už se dostat do nastavení routeru, když vepíšu IP do vyhledávače, píše to chybu spojení, internet jinak normálně funguje, uměl by mi někdo poradit, jak zprovoznim zase to nastavení routeru přes IP? případně jak změním ten NAT typ na PSku?
Za rady díky.
Po otevření pár portů mi nejde připojit do routeru přes web.
Moderátor: Don
- ThomasVT
- Začátečník

-
Po otevření pár portů mi nejde připojit do routeru přes web.
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Po otevření pár portů mi nejde připojit do routeru přes
Povolenim portu urcite neovlivnujes moznost managementu pres webove rozhrani. Musel bys zmenit jeste neco dalsiho. Predpokladam ze se pripojujes na vnitrni adresu routeru ze sve site.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- ThomasVT
- Začátečník

-
Nic jinýho jsem tam neměnil, vždycky jsem dal tomu portu název (jelikož se jednalo o porty k PS tak ps1, ps2... atd) dal jsem rozhraní odkud pokud to chci otevřít, pak jsem vybral playstation ze seznamu zařízení, vygenerovalo mi to tu IP na který byl PS připojenej a takhle jsem jich tam dal otevřít asi 11, uložil, odhlásil jsem se, a pak když jsem viděl, že to nemá žádnej efekt a že bych se na to měl ještě podívat co s tim, tak už po vepsání mojí IP do vyhledavacího řádku to píše "chyba při načítání stránky" okamžitě jak entrem potvrdim tu IP... tak nevim, jinak internet jak jsem už psal jinak normálně funguje...
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- Butch
- Středně pokročilý

Nepises tvoji ip ale ip routeru do browseru. Ipconfig /all do prikazoveho radku. Vychozi brana by mel byt tvuj router.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- maku
- Začátečník

-
U PS4 a hrani online musis mit verejnou IP a zaplaceno clenstvi v PS+ jinak to nejde oproti PS3 kde toto nebylo podminkou.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit