Nabíječka + baterie

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Špidla
Začátečník
Začátečník

Nabíječka + baterie

Příspěvek od Špidla »

Chci si koupit do foťáku (Olympus Camedia C220-ZOOM) nabíjecí baterie + nabíječku k tomu.
Zatím se mi zdá celkem výhodná tahle sada Power bank + sada akumulátorů 4 x GP 1600mAh http://www.shopgsm.cz/shop/Main/shop.php?cat=23
a nebo uvažuju že mi možná stačí i ta nejlevnější Power bank sada akumulátorů 2 x GP 1300mAh, ale zase jsou tam slabší baterky.
Taky by mě zajímalo jestli někdo nevíte o nějakým levnějším ishopu než je tento. Je zatím nejlevnější co sem našel.
Předem dík za rady :)
pinke
Nováček
Nováček

Příspěvek od pinke »

Kup si tuto :DF TRUST nabíječka baterií 440PQ Portable + 4x AA NiMH 1800m.

Je v pohodě a cena je v Bohemce 630,- Kč vč DPH :lol:
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Já bych spíš koupil lithiové baterie, přece jenom NiMH už jsou mírně zastaralé, a ty lithiové se do foťáku hodí víc. Ale zase jsou dražší. Jestli ale chceš ušetři tak si kup co uznáš za vhodné.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nabíječka + baterie

Příspěvek od Pop »

Špidla píše:Chci si koupit do foťáku (Olympus Camedia C220-ZOOM) nabíjecí baterie + nabíječku k tomu.
Zatím se mi zdá celkem výhodná tahle sada Power bank + sada akumulátorů 4 x GP 1600mAh http://www.shopgsm.cz/shop/Main/shop.php?cat=23
a nebo uvažuju že mi možná stačí i ta nejlevnější Power bank sada akumulátorů 2 x GP 1300mAh, ale zase jsou tam slabší baterky.
Taky by mě zajímalo jestli někdo nevíte o nějakým levnějším ishopu než je tento. Je zatím nejlevnější co sem našel.
Předem dík za rady :)
Presne tenhle PowerBank mam. Pod 1600mAh bych asi do aku do digifotaku nesel. Jenom se priprav, ze opravdu nabiji +- tech udavanych 16hodin :/
Buddha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buddha »

No na nabijecce a baterkach bych rozhodne nesetril. Prakticteji je koupit univerzalni nabijecku s vybijenim a nejake pekne baterky. Ja mam Energizer 2100mAh NiMH a jsem naprosto spokojenej. Za ty prachy to stalo. :) Asi me tady budou nekteri zatracovat, ale z vlastni zkusenosti - vydrzi mi ve fotaku 3x !!! dele nez GP 1600mAh NiMH. 8-)
CPU:AMD Barton2500+,chladič PrimeCooler HyperCooling II+, MB: Soltek 75-FRN2-L, RAM: 512MB DDR400 VM dual (11:3:3:2), HDD:Hitachi Deskstar 120GB/8MB + Segate Barracuda 80GB + IBM 40GB (rámeček), GK: GeForce 4 Ti4200 Abit Siluro 128MB DDR + modded Titan D3TB, SB Audigy ES Player, DVD±R/RW LG 4163B, CD-RW Samsung 24x10x48x, IBM P260 21" flat trinitron, homemade: stereo zesik do 5 1/4, regul. 3x fan + osvetleni R/G/B do 5 1/4, big tower mod 350W
hafca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hafca »

Buddha píše:No na nabijecce a baterkach bych rozhodne nesetril. Prakticteji je koupit univerzalni nabijecku s vybijenim a nejake pekne baterky. Ja mam Energizer 2100mAh NiMH a jsem naprosto spokojenej. Za ty prachy to stalo. :) Asi me tady budou nekteri zatracovat, ale z vlastni zkusenosti - vydrzi mi ve fotaku 3x !!! dele nez GP 1600mAh NiMH. 8-)
Já si koupil Sanya 2300, stály v GESu 120,- jedna zatím sou super. Nabíječku nějakou univerzální co má trochu inteligence.
hafca
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixal »

Buddha píše:No na nabijecce a baterkach bych rozhodne nesetril. Prakticteji je koupit univerzalni nabijecku s vybijenim a nejake pekne baterky. Ja mam Energizer 2100mAh NiMH a jsem naprosto spokojenej. Za ty prachy to stalo. :) Asi me tady budou nekteri zatracovat, ale z vlastni zkusenosti - vydrzi mi ve fotaku 3x !!! dele nez GP 1600mAh NiMH. 8-)
ja ti verim :-)

a tie 1600 by vydrzali mozno 2x tolko ako 1300

preco ?

napatova krivka pri vybijani je ina
Celeron Tualatin 1.3 @ 1.46,Abit BE6 BX, Ati Rage 128 16 MB, 256 MB PC 133 CL2, ATA 33 radic ,ATA 66 radic, ATA 100 radic
Špidla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Špidla »

Co říkáte na tuto nabíječku? Dá se sehnat za 350 Kč
http://www.solid-czech.cz/cz/detail.php ... 5092100957

A nebo přemýšlím nad touto:
http://www.solid-czech.cz/cz/detail.php ... 5092100773
Ale ta stojí už 580 Kč a to už se mi do toho nechce moc vrážet :oops:

Baterky sem vybral GP 2000 mAh
Wolferine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolferine »

baterky doporucuju cokoliv od sanyo..dlouho vydzi (kapacitne i co se tyka "delky zivota") a jsou relativne "blbuvzdorne".Fakt o dost lepsi nez GPcka a navic levnejsi.....
takove Sanyo 2200mAh se daj sehnat za 85Kc/ks tak podle mne neni co resit
Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benet »

Mám ten Powerbank a baterky GP 1800 do foťáku ,kterej fakt dost žere :)
su spokujenej používám je už něco přes rok a zatím žádnej paměťovej efekt.. zatím fakt dobrý
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Špidla píše:A nebo přemýšlím nad touto:
http://www.solid-czech.cz/cz/detail.php ... 5092100773
Ale ta stojí už 580 Kč a to už se mi do toho nechce moc vrážet :oops:
Baterky sem vybral GP 2000 mAh
Přesně tuhle mám, v GME stála asi 460Kč. NiMH akumulátory 2100mAh jsem kupovat tamtéž, kus za cca 65 Kč.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

chtěl bych se zeptat jaký se dnes vyplatěj koupit AA (nimh) akumulatory. zaplatim max cca 125kc/ks a jde mi samozrejme o kvalitu a cena/vykon. proc lidi nadavaj na GP? vsichni zatim doporucujou sanyo...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“