D-Link DIR-818LW a USB

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Dominik556
Nováček
Nováček

D-Link DIR-818LW a USB

Příspěvek od Dominik556 »

Zdravím.
Do routeru jsem vložil flešku. V nastavení routeru jsem povolil všechny možnosti sdílení (DLNA, Shareport, windows file sharing). Televize flešku vidí, taktéž ji vidí i notebook. I přehrávání filmu z flešky funguje. Jen bych poprosil o radu, jak nastavit (asi ve windows?), aby šlo nejen z připojené flešky přehrávat, ale aby mohl klasicky na tu flešku kopírovat/mazat na ní soubory pomocí notebooku. (momentálně ve windows: tento počítač-> umístění v síti- lze z flešky pouze film přehrát).
Děkuji za radu :)
cejny
Nováček
Nováček

Re: D-Link DIR-818LW a USB

Příspěvek od cejny »

Win nejak nevedu, ale pokud to jede pres sambu (sdileni win), jako ze jo, protoze pokud by to bylo ftp, tak tam pokud nepouzijes spesl soft nic primo neprehrajes, ale musis to predem nakopirovat na pc.

Samba ma uzivatelska prava a ta je potreba nastavit na routru, bude neco stylu read only nebo zatrzka write a read. Podle mne by tomu win samotne branit nemely.
Dominik556
Nováček
Nováček

Re: D-Link DIR-818LW a USB

Příspěvek od Dominik556 »

V nastavení mám: Windows File Sharing (SAMBA) --> ENABLED --> allow all users to access (no password). Jinak trochu upravím.. ten film v notebooku se první začne kopírovat a poté až spustím.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“