Nejde mi zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
TuruManCZ
Nováček
Nováček

Nejde mi zvuk

Příspěvek od TuruManCZ »

Zdravím,
včera jsem v pohodě byl na PC celý den, když najednou večer mi přestal fungovat zvuk, tak jsem přepojil konektory na přední panel a zvuk mi jede, ale i tak bych potřeboval vyřešit ten problém s tím zadním. Zkoušel jsem tam zapojit místo sluchátek i reproduktory a taky to nešlo. Hned vedle toho je port pro mikrofon, který mi funguje po celou dobu. Co by mohlo být špatně ? Mohlo by to být něco s winama ? Mám win 10...

Pokud by bylo potřeba nějaké další info pro vyřešení problému, tak není problém.

Děkuji předem.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nejde mi zvuk

Příspěvek od jagoda »

mam rovnaky problem
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

no je to znamy problem vo W10... ale riesenie?!... Niekomu to nabehne samo, niekomu treba preinstalovat ovladace..

Nasiel som, ze niekomu pomoze odinstalovat posledny kumulativny update..
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
TuruManCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od TuruManCZ »

CageJ píše:no je to znamy problem vo W10... ale riesenie?!... Niekomu to nabehne samo, niekomu treba preinstalovat ovladace..

Nasiel som, ze niekomu pomoze odinstalovat posledny kumulativny update..
Aha, tak o tom jsem doopravdy vůbec neslyšel, ale tak tedy velice děkuji !!!! Posílám ti jednu invisible cookie, tak doufám, že bude chutnat :)))
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

jo no

Mne sa chova tiez zvuk niekedy divne
a chce to nie restart ale vypnut PC.
Sem tam blbne aj TeamSpeak3, a ani nechce zapnut :?

WIN 10

// ale moja chyba , nemam cistu instalaciu WIN10 iba upgrade
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“