Zdravím,
včera jsem v pohodě byl na PC celý den, když najednou večer mi přestal fungovat zvuk, tak jsem přepojil konektory na přední panel a zvuk mi jede, ale i tak bych potřeboval vyřešit ten problém s tím zadním. Zkoušel jsem tam zapojit místo sluchátek i reproduktory a taky to nešlo. Hned vedle toho je port pro mikrofon, který mi funguje po celou dobu. Co by mohlo být špatně ? Mohlo by to být něco s winama ? Mám win 10...
Pokud by bylo potřeba nějaké další info pro vyřešení problému, tak není problém.
Děkuji předem.
Nejde mi zvuk
Moderátor: CageJ
- TuruManCZ
- Nováček
-
- jagoda
- Středně pokročilý
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde mi zvuk
no je to znamy problem vo W10... ale riesenie?!... Niekomu to nabehne samo, niekomu treba preinstalovat ovladace..
Nasiel som, ze niekomu pomoze odinstalovat posledny kumulativny update..
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- TuruManCZ
- Nováček
-
Aha, tak o tom jsem doopravdy vůbec neslyšel, ale tak tedy velice děkuji !!!! Posílám ti jednu invisible cookie, tak doufám, že bude chutnatCageJ píše:no je to znamy problem vo W10... ale riesenie?!... Niekomu to nabehne samo, niekomu treba preinstalovat ovladace..

- blaho
- Žlutá karta
-
jo no
Mne sa chova tiez zvuk niekedy divne
a chce to nie restart ale vypnut PC.
Sem tam blbne aj TeamSpeak3, a ani nechce zapnut
WIN 10
// ale moja chyba , nemam cistu instalaciu WIN10 iba upgrade
Mne sa chova tiez zvuk niekedy divne
a chce to nie restart ale vypnut PC.