GTA V - Technicka stranka hry
Moderátor: Baneshee
- Xnovic
- Začátečník

Re: GTA V - Technicka stranka hry
Tak jsem testoval znovu vytížení grafiky a CPU..
Vše na max..
GPU běhalo pořád okolo těch 75-85% a maximální zatížení CPU 75%
Procentuálně zatíženo vše stejně a stejně dochází k dropům.. Ram 16GB a GPU neveme víc jak 3,8GB..
Navíc k těm dropům.. Sedím v autě FPS70, popojedu o půl metru a 30FPS.. Pak se to vrátí na původní hodnotu..
Vše na max..
GPU běhalo pořád okolo těch 75-85% a maximální zatížení CPU 75%
Procentuálně zatíženo vše stejně a stejně dochází k dropům.. Ram 16GB a GPU neveme víc jak 3,8GB..
Navíc k těm dropům.. Sedím v autě FPS70, popojedu o půl metru a 30FPS.. Pak se to vrátí na původní hodnotu..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- oneb1t
- Začátečník

me to na maximalni detaily dela obcas zaseky jako kdyby tomu dosla VRAM
kdyz se sundaj detaily tak to bezi krasne bez zaseku...
rek bych ale ze na prvnim patchi to skoro urcite nedelalo
kdyz se sundaj detaily tak to bezi krasne bez zaseku...
rek bych ale ze na prvnim patchi to skoro urcite nedelalo
- blaho
- Žlutá karta

-
lol
mne sa updatoval Steam a restartoval.
A po restarte si zacal odznova stahovat GTA V - 42,3GB
nechapem to
- a stahuje iba 6MB/s
mne sa updatoval Steam a restartoval.
A po restarte si zacal odznova stahovat GTA V - 42,3GB
nechapem to
- a stahuje iba 6MB/s
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
u mna CPU vytazenie 100% 
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- ESNO
- Nováček

-
gat v sekanie
poradili by ste mi na niektorych miestach mi gta v ide normalne 60fps mam vsetko na max a atialijasing vypnuty a niekedy to klesne aj na 30 fps mate niekto s tym podobne skusenosti a ako sa to da riesit mam tuto zostavu
procesor:i5 3570k,8gb ram ddr3,zakladna doska:gigabyte Z77X-D3H,graficka karta gigabyte geforce 980,zdroj fortron 700w gold,hdd 2tb,3tb,750gb,skrinka Cooler Master Elite 330U černá.
procesor:i5 3570k,8gb ram ddr3,zakladna doska:gigabyte Z77X-D3H,graficka karta gigabyte geforce 980,zdroj fortron 700w gold,hdd 2tb,3tb,750gb,skrinka Cooler Master Elite 330U černá.
- jagoda
- Středně pokročilý

Re: gat v sekanie
to je bezne pri gta5, mozno mas problemy s teplotami, skus mozno ocnut procik
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- Luda
- Začátečník

-
Pozor nastaveni travy na ultra je nějake divne.všude mam přes 60 fps,ale na zatravněnych plochach i pod 30 čim vic travy tim huř
//edit Don: Slouceni
//edit Don: Slouceni
CPU : Ryzen 7 7800X3D | RAM : G.Skill FLARE X5 32GB@6000MHz cl: 28 | MB : ASUS STRIX B650E-F | GPU : RTX 5080 (Gigabyte) OC 3200/36000 MHz | Chladič : Be quiet! Light Loop 360 mm | Zdroj : Corsair RM850x | Zvuk : Xonar Phoebus | SSD : Samsung 990 Pro 1TB | Skříň : Fractal Design 7 | Monitor : Alienware QD-OLED 34"
- HentaiRush
- Začátečník

Tož, pořídil jsem si krabicovku GTA, 7dvd je úmor, ale ok.
Jenže teď to tahá update a tak něják jsem z toho rozčarovanej. Mám pomalej net, ano, ale až tolik fakt ne. Je to normální?
Jenže teď to tahá update a tak něják jsem z toho rozčarovanej. Mám pomalej net, ano, ale až tolik fakt ne. Je to normální?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Wannabe dickface... :]
- jagoda
- Středně pokročilý

ano, ved tych updatov bolo uz vela, kazdy mal vela mega, a myslim ze tam bol aj jeden takyto velky
- RiCK
- Začátečník

Myslím, že Hentia skôr naráže na pomalý download speed.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
někdo tu myslím psal, že pomáhá pause a pak znova pokračovat - ale neručím...
- HentaiRush
- Začátečník

Občas to vyskočí na normální rychlost, ale 90% času to jede 30kbps a méně. Už mi tam skočilo i 7d 5h. 
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jeden z duvodu proc sem chtel steam verzi
tam s rychlosti stahovani snad nikdy nebyl.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- Xnovic
- Začátečník

Tráva dělá hodně, ale pokud mám vypnutý antialiasing, tak tyhle propady nemám.. Nastav trávu třeba jen na high..ESNO píše:poradili by ste mi na niektorych miestach mi gta v ide normalne 60fps mam vsetko na max a atialijasing vypnuty a niekedy to klesne aj na 30 fps mate niekto s tym podobne skusenosti a ako sa to da riesit mam tuto zostavu
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- GROO
- Začátečník

-
No, já teda za sebe musím napsat, že to normální není. Nevím jak je to možné, ale všude kolem slyším o pomalém stahování updatů. Já mám hru od data vydání a stahuje mi to vždy maximální rychlostí, jakou mi dovolí moje připojení. Rychlost jsem si měřil na různých stránkách a v průměru se to shoduje. Dokonce i v den vydání hry jsem stahoval Dayone patch plnou rychlostí, snad pouze jednou mi spadlo spojení ale hned se zase obnovilo.HentaiRush píše: Mám pomalej net, ano, ale až tolik fakt ne. Je to normální?
- jagoda
- Středně pokročilý

s prichodom velkych hier sa objavuju individualne problemy, uz davno nepomoha najst si na nete fix, kazdy ma iny problem. uz pri bf3 som si na toto zvykol. je to dan za to co dostanes.
- HentaiRush
- Začátečník

Takže, nechal jsem to jet přes noc a stáhlo to 2.54Gb. Pak se objevil error code203.
Od té doby když dám RETRY se to dál nehne. A error vyskočí znova. Není možný, že to stahuje update jako torrenty? Protože ikdyž to stahuje jenom 50kbps, totálně to zaseká net.
Od té doby když dám RETRY se to dál nehne. A error vyskočí znova. Není možný, že to stahuje update jako torrenty? Protože ikdyž to stahuje jenom 50kbps, totálně to zaseká net.
- Riku
- Začátečník

- HentaiRush
- Začátečník

Nojo, steam byl o 400 dražší.
Ale asi s méně sraním.
Nejde to někde stáhnout manuálně?
Nejde to někde stáhnout manuálně?
- GROO
- Začátečník

-
Kdybych neměl krabicovku tak s tebou souhlasím.Riku píše:Zlatej steam
Vždycky, i v největším náporu při launchi mi to stahovalo + - 670kb/s (ADSL 8Mb od O2). Začátkem tohohle týdne mi to taky něco tahalo a beze změny rychlosti.
Podle mne není problém s rychlostí stahování na straně R* ale v cestě k nim, zřejmě to bude nějaký server, nebo provider škrtit.
Zkus pohledat na netu, někde, v nějaké diskuzi jsem četl, že to snad někde je uložené jako soubory, ale jelikož jsem to nepotřeboval, tak nic bližšího nevím.HentaiRush píše:Nejde to někde stáhnout manuálně?