* ja som svoju GTX970 predal / a frcim na takej istej od kamoša/ , tak som zvedavy na cenu
kedze cena EVGA Kingpin je fakt mimo, tak pockam na cenu lightningu bez dane,
ale tipujem ze to bude tiez ulet, ale aspon bude na ALZE a pod ...
Aby ti Blaho ten bleskomet nezpůsobil výpadek peněženky jako mě Kingpin. S tím, že tý jejich X99 desce napálili větší cenu jak Rampage Extreme bych se nedivil
ghostdog32 píše:jde o to, aby se bez něho úplně nezvadla
Tak ten backplate vobec neviem naco tam je. Po par dnoch full loadu mozem na tom grilovat. Vraj ten EKWB ma byt lepsi tak som na svoj blok a backplate zvedavy. Samozrejme cidlo na vrm nemam.. to by uz bolo moc.
Som aj rozmyslal ze by som na ten backplate nalepil cidlo z aquaera 6 len tak ze ake hodnoty by to vyplulo
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
ghostdog32 píše:jde o to, aby se bez něho úplně nezvadla
Tak ten backplate vobec neviem naco tam je. Po par dnoch full loadu mozem na tom grilovat. Vraj ten EKWB ma byt lepsi tak som na svoj blok a backplate zvedavy. Samozrejme cidlo na vrm nemam.. to by uz bolo moc.
Som aj rozmyslal ze by som na ten backplate nalepil cidlo z aquaera 6 len tak ze ake hodnoty by to vyplulo
tak jako já měl tu gtx980 od msi, kde backplate není, ale tam to PCB zesílily jiným způsobem, proti prohýbání pod tíhou chladiče. pokud ta EVGA není zesílená jiným způsobem než přes backplate, tak bych ho fakt nesundával (sory, fotky jsem nezkoumal
mimochodem na mojí gtx980ti od MSI na tom backplate čidlo od Aquaero 5 mám... je přilepené v místě nejvyšších teplot čili nad VRM a řídím podle toho otáčky 3 fanů v bedně, protože ta grafika generuje fakt hodně tepla a bez tohodle řešení to lezlo v extrémním případě i přes 80°C s původníma 3 fanama na konstantních 650RPM
aquaero je fakt výborná věc, ikdyž si za to nechávaj platit trochu moc
Backplate na vodě, jinak je to zlo 780Ti KPE s backplatem na vzduchu mi spolehlivě vytopila v zimě neizolovanou místnost v starým cihláku o ploše 30m2.
No jo, co se dá dělat, když už i MSI to tam začli dávat. Backplatů se teď dlouho nezbavíme asi... spíš bych se nedivil, kdyby začli dělat backplaty se svítícíma logama výrobce nebo podobnou blbost
lightening dává na pamětech až 8,7 GHz. To je nářez