Takze klidek
// inak uz spamujem Alzu ohladom 980Ti lightning
inak na ofiko stranke : http://www.msi.com/product/vga/GTX-980T ... o-overview
dam na : Where to Buy , tak ma odkaže na nejaky maly eshop :
http://www.msi.com/service/wheretobuy#137,,261
Moderátoři: Walker1134, Wilik

No mě by víc než 88ROPs vs 96ROPs znepokojovaly ty Async Shadery. Kdyby karta za takový prachy měla být v DX12 špatná. To by nebylo dobré.carda19 píše:Jde o to ze napsal že se chová jako karta s 88 ROPs tak ze těch 96 je zase lež? Tak že Tim pádem nemůže celých 6Gb paměti využít.

Zase bych to nehrotil. Vyvozovat závěry na základě jednoho testu, který je navíc v rozpracované fázi, je hodně předčasné.Ache píše:No mě by víc než 88ROPs vs 96ROPs znepokojovali ty Async Shadery. Kdyby karta za takový prachy měla být v DX12 špatná. To by nebylo dobré.carda19 píše:Jde o to ze napsal že se chová jako karta s 88 ROPs tak ze těch 96 je zase lež? Tak že Tim pádem nemůže celých 6Gb paměti využít.

To určitě, ale vůbec bych nehrotil, jestli 96ROP slze efektivně využít (což prostě nelze - viz. pixel fill).CZ_viper píše:Zase bych to nehrotil. Vyvozovat závěry na základě jednoho testu, který je navíc v rozpracované fázi, je hodně předčasné.

Urcite vacsina ludi si tu bezne kupuje v6 alebo v8Ingamacek píše:Bezne si kupi auto s V8 a funguje ako V6

Prosim te uz nikdy zadnou GPU od nikoho nikdy radsi nekupuj. Nejlepe když si koupis konzolicarda19 píše:Tak to je super teda asi jsem zase naletěl

Ale já tě ve spekulačním vlákně ohledně toho varoval. Z pohledu Maxwell architektury to bylo jasné hned, jinak to tam prostě udělat nejde, ale nebyly k dispozici testy které by to potvrzovali.carda19 píše:Tak to je super teda asi jsem zase naletěl grafika ktera je ze čtvrtiny 970tka ty mi dávají.A to jsem furt hledal kde je zakopanej pes nic jsem nenasel jelikož to asi nikdo ne odhalil nebo nevím. A to slibovali jak se to už nestane.

A v čem s tou kartou máš problém? Co tě na ní trápí?carda19 píše:Tak trápit mě to trochu bude ale už ji vracet nechci s tím se smířím už a do další generace to už vydržím.