Windows 10 Pro - aktivace ?

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 10.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Windows 10 Pro - aktivace ?

Příspěvek od Jackal »

Měl jsem legální Windows 8.1 Pro a přešel zdarma pres Update na Windows 10 Pro s aktivoval a pak provedl čistou instalaci a systém se opět s aktivoval. Pak jsem zkusil nějaké obnovení a čisté instalace a vždy se systém s aktivoval. Pak se mi pokakal router a já ho reklamoval. Mám doma 8 let starý D-Link, který jsem nastavil a frčí jak kabel, tak Wi-Fi. Včera jsem prováděl obnovení počítače a po obnovení, nelze s aktivovat systém. Zkusil jsem i čistou instalaci a opět nelze s aktivovat systém. Prostě nelze jakýmkoliv způsobem s aktivovat systém. Nemáte radu ? Může to být routerem ? Nic jiného jsem neměnil, HW je pořád stejný. Zkusíte mi nějak poradit ? Koukal jsem, že mám i jiné ID počítače. Zkuste napsat co Vás napadne. Dík.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (26100.2605)
AllowedCry
Začátečník
Začátečník

Re: Windows 10 Pro - aktivace ?

Příspěvek od AllowedCry »

Ty si 30x obnovil a reinstaloval systém a divíš se, že se neaktivoval? Nainstaluj zpět W8.1 a proveď znovu upgrade.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
chrochtadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chrochtadlo »

Zkousel jsi obnoveni / reinstall s odpojenym routrem? Za pokus by to stalo.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

AllowedCry: takže díky. Asi jsem opravdu překročil počet aktivací. Nahodil jsem Windows 8.1 Pro a na konci mi to rovnou nabídlo bezplatný upgrade na Windows 10 Pro. Mám hotovo. Opět aktivovaný Windows 10 Pro. Myslel jsem, že jakmile aktivuji, mohu instalaovat a instalovat. Není to pravda. Děkuji.

chrochtadlo: všechno mimo navrátu k 8.1 ne, teď už to mám v pořádku.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (26100.2605)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Cau, nechci zakladat novy tema. Jen me zajima jedna vec. Mam 8.1 Home krabicovky. Mezitim jsem zmenil 2x MB, opetovna aktivace zadny problem. Ted jsem presel na W10. Pokud ted zmenim MB, tak nebudu mit problem s aktivaci? Zadava se serial z W 8.1?
Mac...
chrochtadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chrochtadlo »

godlike píše:Cau, nechci zakladat novy tema. Jen me zajima jedna vec. Mam 8.1 Home krabicovky. Mezitim jsem zmenil 2x MB, opetovna aktivace zadny problem. Ted jsem presel na W10. Pokud ted zmenim MB, tak nebudu mit problem s aktivaci? Zadava se serial z W 8.1?
Problem s aktivaci bude. Po zmene MB zrejme budes muset znova nainstalovat 8.1 a upgrade. A zadnej klic se nikde nezadava.
Odpovědět

Zpět na „Windows 10“