Zvukova karta
Moderátor: CageJ
- Razix365
- Nováček
-
Zvukova karta
Ahoj,
potreboval by som poradit, ci sa mi oplati kupit internu zvukovu kartu. Mam reproduktory Creative GigaWorks T20 Series II a sluchatka HyperX Cloud Gaming Headset. Hram hry, pozeram filmy a hudbu pocuvam prevazne rockovu. Ide mi o to, ci tam budem pocut rozdiel oproti onboard zvukovke na mojich reproduktoroch a sluchatkach alebo je to skoda penazi. MB mam ASROCK Z77 Pro3.
Zvukovu kartu si predstavujem ked tak nejaku takuto https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... 502714.htm
Dakujem za kazdu radu.
potreboval by som poradit, ci sa mi oplati kupit internu zvukovu kartu. Mam reproduktory Creative GigaWorks T20 Series II a sluchatka HyperX Cloud Gaming Headset. Hram hry, pozeram filmy a hudbu pocuvam prevazne rockovu. Ide mi o to, ci tam budem pocut rozdiel oproti onboard zvukovke na mojich reproduktoroch a sluchatkach alebo je to skoda penazi. MB mam ASROCK Z77 Pro3.
Zvukovu kartu si predstavujem ked tak nejaku takuto https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... 502714.htm
Dakujem za kazdu radu.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: Zvukova karta
Hmm, spíš ne, nemáš dost dobrou aparaturu aby jsi si polepšil a hlavně nechystáš se koupit dobrou zvukovku. Zvukovky co jsou fakt dobrý nejsou creative sound blaster a nestojej 36 Euro... A s tim co máš by jsi je stejně neocenil.
- Renegate
- Začátečník
-
sice repraky nic moc ale zvukovo si polepsis aj pri nich keby kupis bazarovu napriklad xonar dx,do buducna keby si nahodou kupoval lepsie repro ti staci ako krmidlo
- Octopuss
- Začátečník
99% lidí nepozná rozdíl mezi čipem na desce a samostatnou kartou ani s kvalitníma reprákama, natož bez nich. Kvalitní stereo repráky pro obyčejný lidi bych tipnul, že začínají někde okolo 15000 Kč 
Sám mám Sound Blaster ZxR a je mi objektivně úplně, ale úplně k hovnu

Sám mám Sound Blaster ZxR a je mi objektivně úplně, ale úplně k hovnu

- jack08
- Středně pokročilý
Furt dokola. Samozřejmě že je rozdíl mezi např. lepším Xonarem a integrovaným šmejdem. Kupovat ale levnou ZK jako je Creative SOUND BLASTER AUDIGY FX nemá význam.
- Octopuss
- Začátečník
Jo, ale kdo ten rozdíl uslyší, a na jakých reprákách? Pro většinu lidí to prostě nemá význam.
- jack08
- Středně pokročilý
Rozdíl uslyší i na obyčejných repro za 1500kč s Xonarem D1/DX každý, kdo nemá potíže se sluchem. Ovšem jestli očekáváš že na PC uslyšíš HiFi zvuk srovnatelný s audiofilním systémem, tak to fakt neuslyšíš ani s repro za těch tvých 20000Kč.
- Octopuss
- Začátečník
Stejně jako rozdíl mezi mp3 a cd kvalitou slyší i hluchá bába? 
Audiofilní systém je co, kabely za 1000Kč metr?

Audiofilní systém je co, kabely za 1000Kč metr?

- ÿthren
- Začátečník
-
Razix365: no když to shrnem, tak rozdíl mezi zvukovkama je, ale s tím co máš za repráčky a sluchátka by pro tebe koupě zvukovky bylo vyhazování peněz
- Razix365
- Nováček
-
OK, dakujem vsetkym za nazor.