Mám v počítači nějaké zařízení (je vcelku jedno jaké, je odpojitelné) a když dám správce zařízení - vlastnosti - upřesnit, tak se objeví na záložce Upřesnit takový ten seznam s různými volbami..
Mě ale zajímá jedna věc, jsou tam třeba i volby, kterým lze vybrat hodnotu Use eeprom setting.
Mě by zajímalo co to jako má znamenat(napadlo mě třeba poslední aktuální hodnota parametru) Je to pro tyto konkrétní volby:
WOL Link Speed: Set the Ethernet link speed when device sleeps if wake up
ability is enabled.
-10 Mbps First The Ethernet link speed works on 10 Mbps first if available
-Use EEPROM Setting Use EEPROM setting to set Ethernet link speed (tady by dával smysl poslední rychlost před uspáním)
AutoDetach: Enable or disable AutoDetach ability. if AutoDetach is enabled,
3 seconds later after Ethernet cable was unpluged, the device will
be detached from USB.
-Disabled Disable AutoDetach
-Enabled Enable AutoDetach
-Use EEPROM Setting Disable or enable AutoDetach accoring to the EEPROM setting (tady mě nějaký význam nenapadá)
use eeprom setting volba zařízení
Moderátor: Don
- Tauzen
- Černá karta

-
- Tauzen
- Černá karta

-
Re: use eeprom setting volba zařízení
Nevíte, jaký to má význam ta volba?
- zombux
- Odborník PCT

Re: use eeprom setting volba zařízení
a čemu voni na tom konkrétně nerozuměj? buď se dá nastavit ručně nějaká hodnota ve Windows, nebo se použije to co výrobce zařízení defaultně nastavil přímo v zařízení (a jak jinak by to tam bylo uložené než v nějaké EEPROM)
v případě WOL tam holt bude nějaká hodnota, v případě AutoDetach tam holt výrobce nastavil asi buď Enabled nebo Disabled.
v případě WOL tam holt bude nějaká hodnota, v případě AutoDetach tam holt výrobce nastavil asi buď Enabled nebo Disabled.
ignorelist: kremrole a dezoláti