- dneska maju nejaku odstavku serverov
GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- blaho
- Žlutá karta

-
Re: GTA V - ONLINE
no hej
- GROO
- Začátečník

-
Já myslel, že měla být včera dopoledne...
Edit: Tak ne, máš pravdu, dneska to je.
Takhle to dopadá, když člověk pro samou práci neví co je za den...
Edit: Tak ne, máš pravdu, dneska to je.
Takhle to dopadá, když člověk pro samou práci neví co je za den...
- blaho
- Žlutá karta

-
Další update posune GTA Online o krok blíž k regulérní MMO akci
http://games.tiscali.cz/oznameni/dalsi- ... kci-266384
- Octopuss
- Začátečník

To si nějak neumím představit. Závody, heisty... jak tohle bude fungovat, když zruší lobbies?
- jagoda
- Středně pokročilý

Predstavit si to neviem ani ja, ale ak to neprinesie dalsie glitche a bugy tak to bude fajn...
Inak nebol teraz niekedy server maintenance, lebo mi to blblo... A uz aj cheaterov je menej co kukam.
Prijal by som nejaky novy stuff za ktory by sa dali vyhodit prachy lebo uz som kupil snad vsetko.
[edit] aha ano odstavka serverov ok
Inak nebol teraz niekedy server maintenance, lebo mi to blblo... A uz aj cheaterov je menej co kukam.
Prijal by som nejaky novy stuff za ktory by sa dali vyhodit prachy lebo uz som kupil snad vsetko.
[edit] aha ano odstavka serverov ok
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- Octopuss
- Začátečník

Jak to tak znova čtu, myslím, že to spíš znamená, že žádný načítání a lobby nebude jen pro tyhle nový věci, jinak bude hra fungovat jako dřív.
- Octopuss
- Začátečník

- mohamed
- Nováček

-
Zdravim hosi, hledame s kamosem dva lidi na heisty.
- jagoda
- Středně pokročilý

ja by som aj siel, trosku nostalgicky, mam prejdene vsetky na kazdej urovni...
mozno by som mal aj partaka, nick je: simajuricek
cas mam len po veceroch tak okolo 8 a cez vikendy.
mozno by som mal aj partaka, nick je: simajuricek
cas mam len po veceroch tak okolo 8 a cez vikendy.
- GROO
- Začátečník

-
Tak jsem zkusil ty nové Freemode Events a docela dobrý, není to špatná věc, docela zábava, mám jich za sebou už 7, blbý je ale to, že chodí náhodně, takže si člověk nemůže vybrat...
Taky do menu pod klávesou M přibyla nová položka, dají se schovávat joby, závody atd. Docela užitečná věc.
Taky do menu pod klávesou M přibyla nová položka, dají se schovávat joby, závody atd. Docela užitečná věc.
- blaho
- Žlutá karta

-
Jak schovavat ?
- jagoda
- Středně pokročilý

- GROO
- Začátečník

-
No, zmizí ti z mapy, můžeš mít úplně čistou mapu, sice jsem to blíž nezkoumal, ale předpokládám, že ty joby zmizí i z města, takže je vlastně deaktivuješ a lze si vybrat konkrétní akce, nechat si třeba jen závody.blaho píše:Jak schovavat ?
Další novinka, kterou teda hodně vítám, je to, že když vlezeš do světelného kruhu spouštícího job, tak musíš potvrdit klávesou E vstup. Takže náhodné, nechtěné vstoupení do jobu/loading/opuštění jobu/loading/hledání původní seasion s přáteli/loading nehrozí. Je vidět, že v R* přemýšlejí a poslouchají hráčské názory.
Co jsem vysledoval, spouští se to jen při dostatečném počtu hráčů v season. Při dvou hráčích jde jen Time trial (docela hard limit na průjezd městem), pro ostatní eventy to chce odhaduju min 7-8 lidí. Spouští se to každých 12 minut a bohužel náhodným výběrem. Objeví se fialové okno s výzvou a začne cca 3minutový odpočet na přípravu (sehnat si letadlo, rychlé auto, dojet do oblasti atd.) a pak začne akce. V pravém dolním rohu je vidět jak si kdo stojí.jagoda píše:mne to nefungovalo
Vyhrál jsem výzvu (název si nepamatuju) zničit co nejvíc aut za limit. Dostal jsem 35000$, to je docela slušný.
Já jsem s novým obsahem docela spokojený...
- jagoda
- Středně pokročilý

no som lenivy to vypinat ak to funguje takto polovicato, ale zase teraz uz to spamuje strasne ten screen,
tie financne ciastky su primerane stedrejsie ked aj novy content je vzdy uz drahsi, ale stale cakam hlavne na LOW update kde sa budu dat kupit nejake srandy, inak sa na tento update nestazujem.
tie financne ciastky su primerane stedrejsie ked aj novy content je vzdy uz drahsi, ale stale cakam hlavne na LOW update kde sa budu dat kupit nejake srandy, inak sa na tento update nestazujem.
- GROO
- Začátečník

-
Nepsal jsem že to funguje polovičatě, alejagoda píše:no som lenivy to vypinat ak to funguje takto polovicato...
Fakt jsem to jen přepnul, viděl že z mapy zmizely ikony, zase to zapnul a už to neřešil. Mě ty ikony a vyskakující invite nevadí, tak jsem tu funkci nezkoumal nějak podrobněji.GROO píše:můžeš mít úplně čistou mapu, sice jsem to blíž nezkoumal, ale předpokládám, že ty joby zmizí i z města...
- Marek4
- Červená karta

-
tak už mam funkční a rychlejší net, kdyby někdo hledal někoho na heisty, piště do pm.
- 0martas0
- Začátečník

-
Ale s timto updatem jeste nove auta atd nejsou ne?
- GROO
- Začátečník

-
Ne, nic jiného než tu položku do menu M a cca 20-25 misí bez loadingu nepřidali. Ale je fakt, že ty mise nejsou zase až tak špatné, u některých se člověk zasměje. Například výzva, přežít pád z co největší výšky bez padáku. Tolik hlášek o sebevraždě hráčů jsem už dlouho neviděl... 
- Marek4
- Červená karta

-
Jde nekdo hrat ? Uz me ti leaveri serou
- GROO
- Začátečník

-
Já hraju skoro každý den...