Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- Octopuss
- Začátečník

Re: Battlefield 4
Jak, náhrada? Hra je teď v hodně solidním stavu.
- 0martas0
- Začátečník

-
Co proboha máte proti sniperům?
Já si třeba se sniperkou hraju na Siege of Shanghai, ale je pravda, že 90% lidí střílím jen ostatní snipery nebo bazukáře, zbytek nechávám.
Já si třeba se sniperkou hraju na Siege of Shanghai, ale je pravda, že 90% lidí střílím jen ostatní snipery nebo bazukáře, zbytek nechávám.
- LoCo99
- Začátečník

co to je za debilovinu, to je spíš nedokážeš trefit ne 
to seš platnej člověk hodně jestli necháváš nepřítele bejt
to seš platnej člověk hodně jestli necháváš nepřítele bejt
- Octopuss
- Začátečník

Ještě jsem neviděl snipera, kterj by byl objektivně užitečnej. Můžeš zastřelit 50 lidí za kolo, a stejně budeš týmu úplně k ničemu 
- 0martas0
- Začátečník

-
Myslel jsem to tak, že pěšáky kteří si bojují s ostatníma pěšákama nestřílím pokud mě neohrožují.
Týmu? Když chodím hrát sám jakýmu týmu? Jsem dlouho nikde neviděl nějakou týmovou hru...
Týmu? Když chodím hrát sám jakýmu týmu? Jsem dlouho nikde neviděl nějakou týmovou hru...
- LoCo99
- Začátečník

co by nebyl užitečnej, budeš stejně užitečnej jako nějakej kužel co sedí na mcomu a zabije každýho fullautem kdo tam přijde, jenom to stejný jde udělat jednou ránou no
jenom takový neschopáci co s tim seděj na střeše a dávaj jeden kill za 2 minuty jsou možná k ničemu, ale ty by byli k ničemu i v první linii většinou
a za netýmovost si můžete sami s timhle přístupem, chodíte hrát sami na 64ky conquest servery předpokládám
jenom takový neschopáci co s tim seděj na střeše a dávaj jeden kill za 2 minuty jsou možná k ničemu, ale ty by byli k ničemu i v první linii většinou
a za netýmovost si můžete sami s timhle přístupem, chodíte hrát sami na 64ky conquest servery předpokládám
- Octopuss
- Začátečník

Jenže to je 99% lidí co hrajou za snipera. Ležej někde na kopci přes celou mapu, a snažej se někoho střelit do hlavy. Kokoti.LoCo99 píše:jenom takový neschopáci co s tim seděj na střeše a dávaj jeden kill za 2 minuty jsou možná k ničemu
- 0martas0
- Začátečník

-
To je nedelam, hraju se sniperkou ale ne tak ze to kempnu na strese a cekam.
A kam mam chodit hrat jinam když s nikym nehraju? Me treba conquest v 64 hodne bavi,at v technice, se sniperem nebo za zenistu...
Prijdete mi.jakoby jste sami za pruzkumnika nedokazali nic trefit tak jen na ne nadavate.
A kam mam chodit hrat jinam když s nikym nehraju? Me treba conquest v 64 hodne bavi,at v technice, se sniperem nebo za zenistu...
Prijdete mi.jakoby jste sami za pruzkumnika nedokazali nic trefit tak jen na ne nadavate.
- Octopuss
- Začátečník

Bobře už to nehul. Tohle je argument na úrovni mateřský školky, resp. typická internetovina.0martas0 píše:Prijdete mi.jakoby jste sami za pruzkumnika nedokazali nic trefit tak jen na ne nadavate.
Že drtivá většina sniperů je k hovnu je fakt, kterej ti potvrdí každej, kdo hrál několik posledních Battlefieldů. Samozřejmě čím populárnější hra, tím je to horší.
- rbclass
- Žlutá karta

-
keby bola k hovnu tak to tam do tej hry nedaju..je to spestrenie..a hlavne je,ze ho to bavi hrat za snipera..o tom to je ,zabavit sa..
nesudte inych..hrajte ako mate radi
- Octopuss
- Začátečník

K hovnu jsou ti lidi, ne ta "profese" jako taková.rbclass píše:keby bola k hovnu tak to tam do tej hry nedaju..je to spestrenie..a hlavne je,ze ho to bavi hrat za snipera..o tom to je ,zabavit sa..
Kromě toho ta hra je o týmový spolupráci, ne o tom, že si každej druhej kokůtek někde něco šmrdlá sám. Taky to podle toho vypadá, bohužel.
- rbclass
- Žlutá karta

-
tak nam skus vysvetlit,ako sa ma chovat spravny sniper 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Já třeba v BF3 hrál "Assault recona", tj. s brokovnicí a motion detektorama. To by jste se divili, jak to týmu pomáhá 
- Octopuss
- Začátečník

Narozdíl od kempování na kopci. Však o tom mluvím.Krteq píše:Já třeba v BF3 hrál "Assault recona", tj. s brokovnicí a motion detektorama. To by jste se divili, jak to týmu pomáhá
Já když už náhodou hraju za recona, pobíhám s karabinou, spawn beaconem a soflamem.
- rbclass
- Žlutá karta

-
ano,ale to uz nie ste sniper ani jeden 
si predstav v realite,zeby sniper pobehoval po bojisku
- 0martas0
- Začátečník

-
Octopuss: Seš prostě zaujatej. Nevím co to furt žvaníš o týmové hře? Já chodím hrát SÁM na Conquest 64, hraje tam někdo týmově?
Joo kdyby se domluvilo několik lidí co znám a šli jsme hrát spolu to je něco jinýho.
Odehrál sem za ženistu spoustu hodin, všechno odemčený, tak pro změnu zas hraju za něco jinýho.
Fakt tě nechápu.
Ta tvoje týmová hra vypadá asi tak, že když si 5x řeknu o Ammo borec kterej ho má na mě čumí jak ko**t. Prostě pokud tam nechodíš hrát s kámošema tak to žádná týmová hra není.
Kdyby to šlo, chodil bych hrát klidně na "sniper only" server, ale nic takovýho jsem nenašel přes vyhledávání.
Joo kdyby se domluvilo několik lidí co znám a šli jsme hrát spolu to je něco jinýho.
Odehrál sem za ženistu spoustu hodin, všechno odemčený, tak pro změnu zas hraju za něco jinýho.
Fakt tě nechápu.
Ta tvoje týmová hra vypadá asi tak, že když si 5x řeknu o Ammo borec kterej ho má na mě čumí jak ko**t. Prostě pokud tam nechodíš hrát s kámošema tak to žádná týmová hra není.
Kdyby to šlo, chodil bych hrát klidně na "sniper only" server, ale nic takovýho jsem nenašel přes vyhledávání.
- Octopuss
- Začátečník

Ty máš s chápáním vůbec problém, jak tě tu tak napříč fórem sleduju.
Žádná týmová hra není, protože na to všichni serou. To je přesně ten problém. A protože na to prakticky všichni serou, vysere se na to i ten zbytek, protože proč by se snažili.
Žádná týmová hra není, protože na to všichni serou. To je přesně ten problém. A protože na to prakticky všichni serou, vysere se na to i ten zbytek, protože proč by se snažili.
Jestli on nebude chyták v tom, že profese se jmenuje recon a ne sniper.rbclass píše:ano,ale to uz nie ste sniper ani jeden
- rbclass
- Žlutá karta

-
Ohladom msi afterburner. Prestal mi pracovat OSD. VIete mi poradit ?
- 0martas0
- Začátečník

-
A jak já sleduju tebe, tak máš furt nějakej problém se mnou tak si ho nech.
Každej si může hrát za co chce, od toho tam taky jsou ty možnosti ne? A jestli si to nepochopil. já hrál celou dobu za ženistu, až teď hraju se sniperem.
A ne, za tu stovku hodin jsem tam ani jednou neviděl týmovou hru a mohl jsem se snažit jak chtěl.
Vlastně jo, sem tam jsem potkal dobrýho borca do bojovýho vrtulníku.
rbclas: Přestal? Já vím, že dávno nešel na začátku po vydání hry, ale to se asi změnilo.
Každej si může hrát za co chce, od toho tam taky jsou ty možnosti ne? A jestli si to nepochopil. já hrál celou dobu za ženistu, až teď hraju se sniperem.
A ne, za tu stovku hodin jsem tam ani jednou neviděl týmovou hru a mohl jsem se snažit jak chtěl.
Vlastně jo, sem tam jsem potkal dobrýho borca do bojovýho vrtulníku.
rbclas: Přestal? Já vím, že dávno nešel na začátku po vydání hry, ale to se asi změnilo.
- rbclass
- Žlutá karta

-
ano ,vcera mi prestal ukazovat OSD..v kazdej inej hre funguje
/
edit: vyriesene,mal som zapnute Mantle
/
edit: vyriesene,mal som zapnute Mantle