Dneska jsem si to chvilku zahrál. mně se u toho tak potí ruka na myši, to je hrozné
Musel jsem si zkusit jaké to je, když vás ta příšera zabije, protože jsem si myslel, že to je jen nějak nascriptované a doopravdy vám nic neudělá No mýlil jsem se a myslím, že se jí budu opravdu bát dál
Možná proto to tam taky psalo Hint, že si máte dávat pozor na enemy, zhasnout a schovat se do tmy.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Konecne prejdene. Mam ju nainstalovanu asi od dna vydania a az cez posledny vikend som ju presiel. Zo zaciatku som ju naozaj prechadzal z miestnosti do miestnosti a potom par dni pauza az som nakoniec zakysol niekde v polovicke.
Minuly piatok som sa do nej znovu pustil a bolo to ine zuzo. Takto silnu atomosferu nema ziadna ina hra a prekona ju asi len dalsia hra od Frictional games. Mal som ale pocit, ze ku koncu uz hra trosku polavovala, ale prechadzat sa po vaznici o pol druhej v noci bolo nieco neskutocne...
Hadanky nie su tazke, staci mat len otvorene oci a logicky kombinovat veci. Tie najdolezitejsie veci su na kazdom kroku, nikdy sa mi nestalo, ze by som nemal ci zapalit faklu, nemal by som olej do lampasa, alebo by som sa nemal cim healnut.
Dalsia a velmi podstatna vec su nepriatelia. Ten 1. ktoreho stretnete(servant/gatherer) mi prisiel ovela horsi ako brute, ktoreho som stretol v neskorsich fazach hry. Brute vie zabit na jednu ranu na rozdiel od servanta, takze sa od neho da este utiect do tmavej komory a potom sa znovu stresovat ci sa veselo prechadza dalej na tom istom mieste. Paci sa mi, ze obaja ma vedia dobehnut narozdiel od Penumbry kde to tak nebolo(aj ked to bolo mozno podla obtiaznosti) co podstatne zlahcovalo celu hru.
Az na par vynimiek ma pribehy v hrach nikdy moc nezaujimali a napriek tomu ako sa mi tato hra paci som ho aj tak nesledoval.
Dufam, ze uz pracuju na niecom dalsiom. Teraz ma este caka Amnesia: Justine a potom si dam asi povodnu Amnesiu este raz, kedze si tie zaciatky moc nepamatam. Za mna 9.5/10, perfektna hra.
No projíždel sem si ty zvuk. soubory a originál je je hold originál. Totálně zabili moji nejoblíbenější hlášku Paint the lines, Cut the man. Ale jinak odvedli slušnou práci. Některé hlasy dokonce znějí líp.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Čau lidi mam problém z amnesii nevím jak to říct ale mam obrazky snad vám budou stačit sou to takove chyby v texturách a když mi jeden poradil at preinstaluju hru tak chodim po stropě a ten stary problem se nevyřešil tady je foto i stou po střeše i ty svíčky atd PLS pomozte mi ja si chci zahrat s kamosema tak uz to foto: