Ahoj, naflashoval jsem si do sveho note 3 dneska 2 ROMky, ale ani jedna se mi moc nelíbila a hlavně telefon nemohl najít operátora . Tak jsem byl trochu zmatenej a usoudil sem že nejlepší bude stáhnout oficialni firmware zpátky, jenže ten nikde nebyl ke stažení nějak normálně abych to nestahoval pul dne tak sem našel v jednom članku polskej firmware s 5.0.0 androidem kterej by měl byt ofiko a ten sem naflashoval přes odin 3,09 . Telefon naběhne, ale po 5 minutách instalace když už by šel používat tak vyhodí nekonečný množství errorů o tom že com.android.phone se zastavil. Telefon je nepoužitelný a já nevim jak ho napravit
U jedný ty ROM co jsem instaloval jsem tušim instaloval i nějakej Kernel. Přiznám se že moc nevim co sem s tim telefonem udělal. Jinak mam TWRP recovery samozřejmě.
Nějaká rada ? myslel jsem že by to mohlo jít opravit přes Samsung Kies ale to mi nechce pomoct
snažim se najít stock kernel a stock firmware ale to se prostě nikde nedá najít
Samsung NOTE 3 N9005 - jak vrátit telefon do funkčního stavu
Moderátor: L4mka
- LoCo99
- Začátečník

- semmtex
- Začátečník

- Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou
Re: Samsung NOTE 3 N9005 - jak vrátit telefon do funkčního s
zkus sammobile myslim
EDIT:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/
Vyber si Českou republiku (ne verzi operatora), flashni přes Odin, kernel se ti přeflashuje. Tzn download mode, nahodit SPRÁVNĚ nakofigurovaný Odin a hotovo. Prostě přeflashovat, a uvidí se. Odinem se dává jenom kdybys chtěl vrátit samsungackou romku. Musíš mit Kies na kompu kvuli ovladačum.
Jinak si taky mužeš přes recovery naflashout normální romku, třeba Cyanogenmod, Paranoid apod který se dávají jako zip baliček kterej se instaluje přes custom recovery.
Mrkni třeba na xda-developers
EDIT:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/
Vyber si Českou republiku (ne verzi operatora), flashni přes Odin, kernel se ti přeflashuje. Tzn download mode, nahodit SPRÁVNĚ nakofigurovaný Odin a hotovo. Prostě přeflashovat, a uvidí se. Odinem se dává jenom kdybys chtěl vrátit samsungackou romku. Musíš mit Kies na kompu kvuli ovladačum.
Jinak si taky mužeš přes recovery naflashout normální romku, třeba Cyanogenmod, Paranoid apod který se dávají jako zip baliček kterej se instaluje přes custom recovery.
Mrkni třeba na xda-developers