Addon na nevyužitý border ve startu

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 10.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
VashCZ
Začátečník
Začátečník

Addon na nevyužitý border ve startu

Příspěvek od VashCZ »

Existuje nějaká modifikace na toto? Už mě to zaříná sejřit.
http://vashcz.rajce.idnes.cz/Windows_10 ... border.jpg
Mám W10 krátce ale... jako fakt taková pitomost a oni nejsou schopný to dodělat.
GB GTX 760 rev.1; i5 3570K; Gelid Tranquillo rev.2; Gigabyte deska; Crucial Sport 2x8GB; Crucial M4 120GB; Seagate Barracuda 2TB; BeQuiet! Straight Power 600W; Fractal design F4; Dell 1920x1200
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Addon na nevyužitý border ve startu

Příspěvek od zombux »

konkrétně co je špatně, že nejsou ikony/dlaždice ve Startu nalepené hned na okraji obrazovky? :?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

classic shell vyresi vse :)
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, možná "vyřeší" i tenhle neexistující "problém" :mrgreen:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Hmm, doteď jsem si toho nevšiml. Teď jsi ve mně vzbudil potlačovanou OCD. :sad:
Asi jedině jiný shell, hele.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, XFX SWFT309 AMD Radeon RX 6700XT 12G, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM650x; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
VashCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VashCZ »

Ten neexistující problém už ale nějakou chvíli existuje :-D.
Já nechápu.... proč to sakra nerozšířej, vždyť co by jim to udělalo, co by jim to zasralo?
Přitom člověk mnohem snadněji napere myš doleva a pak jen koriguje výšku, než aby se dělal s dvěma rozměry. Kliknu a ono houno páč tam prostě nic není. To je jak youtube a zesranej pravej dolní active corner. A nebo Firefox s australisem taky odstranil levej horní active corner - downgrade.

Chci se ale zeptat na ten classic shell... to promění Windows 10 na Windows 7 interface?

Mě se tenhle v lecčems líbí a některý featury jako je vyhledávání ve složkách nebo konečně pořádnej Task manager jsou úžasný. Ale jsou tam zase chyby jak sviň. Teď už není všechno nastavení přes ovládací panely, ale jak největší trotl když nevim jak se to jmenuje musim prohledávat jak "control panel" tak "all settings" okno.
GB GTX 760 rev.1; i5 3570K; Gelid Tranquillo rev.2; Gigabyte deska; Crucial Sport 2x8GB; Crucial M4 120GB; Seagate Barracuda 2TB; BeQuiet! Straight Power 600W; Fractal design F4; Dell 1920x1200
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

Ja pouzivam shell od dob 8 abych ziskal vzhled 7. Takze ano, zkus a uvidis. Vzdy muzes odinstalovat.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Ja teda nevim, proc resite levy kraj nabidky Start, kdyz to tak je jiz od Windows 95. Jen tam az do Win XP byl napis s verzi Windows.

VashCZ: Ty nezvladas pohyb mysi dvema smery najednou?
VashCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VashCZ »

Protože už na to čekám až moc dlouho :-D. Jinak je to od okraje dál než u XP nebo W7.

Zvládám, ale ne vždycky se mi nad tím chce přemýšlet. Od tý doby co jsem si zkoušel nějakou verzi Linux Mint, kde to měli tak pošahaný, že start nebyl úplně vlevo dole a Xko nebylo úplně vpravo nahoře(ne nebylo vlevo :-D), dávám si na to pozor protože je to uživatelsky dost nepříjemný a akorát zdržuje.
Copak je tak těžký udělat slušnej interface? Když je to firma co vydělává tolik peněz, a je tak známá, že od roku 2003 dokázali vydat a prodat další 4 verze office ve kterých nebyla pro obyčejného uživatele žádná pořádná novinka? Neodpustitelný.
Nechápu proč celej interface není customizovatelný :-/.

Prosím nenašla by se nějaká jiná možnost?
Odpovědět

Zpět na „Windows 10“