mám trošku dilema.. koupil jsem jsi GTX980Ti s tím, že by mi mohla v ideálním případě vydržet ty 2 roky a možná déle..
A teď jsem nedávno četl o těch problémech s AS u DX12 .. ano není zatím mnoho her kde si to na 100% ověřit, ale riskovat to?
Prostě mám teď dilema, jestli vrátit 980Ti a vzít nějakou slabší AMD .. z 90% bych asi vzal R9 Fury..
O takový výkon mi nejde.. (zjistil jsem, že je teď v DX11 980Ti pro mě možná až zbytečně moc naddimenzovaná výkonem) a teoreticky by mi stačila i 390x ale spíše jsem pokukoval po té Furce
Jde mi o to, že jsem prostě narval do karty teď 19k a nechci aby mi časem AMD s kartama o dost levnějšíma šahalo na paty.. jednoduše mi jde o to, abych nelitoval pak těch peněz..
Plán a)
je vrátit 980Ti a vzít R9 Fury nebo možná i 390x.. a ušetřit peníze
Plán b) je nechat si 980Ti a doufat, že se problémy s DX12 vyřeší tak, abych pak nebyl naštvaný z vyhození peněz..
Návrhy typu ať počkám na další generaci nechci.. chci prostě teď GK a co bude za rok až dva bude.. třeba to vyměním za rok a půl kdo ví co bude..
Chtěl bych slyšet nějaké názory dokud mám možnost vrátit tu 980Ti..
Jinak karta se mi líbí a výkon je krutý
Jinak ještě bokem..
kartu jsem vyzvedl na pobočce 28.9.2015 tedy 14denní lhůta končí 11.10 nebo 12.10?
Počítá se to ode-dne vyzvednutí karty, nebo až následující den naskakuje 14dní?
Pokud je to ode dne, kdy jsem to vyzvedl tak to můžu vrátit nejpozději už zítra (víkend zavřeno)
Díky za názory.