GTX 560 Ti - špatné ovladače.

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Lutrak
Začátečník
Začátečník

GTX 560 Ti - špatné ovladače.

Příspěvek od Lutrak »

Ahoj. Mám dlouhodobý problém s ovladači.
Mám je asi špatně nainstalované nebo vůbec.
Nainstaloval jsem je do C. ale to je moje SSD kde mam jen 30gb a tak jsem je přetáhl na H. kde mam ostatní sw. a z C jsem je smazal.
A Teď jsem si stáhl hru, která vyžaduje nové ovladače, a tak jsem si je stáhl ale nejdou nainstalovat, a píše to, že tam ani původní nejsou a taky je problém, že se automaticky instalují na ten SSD, kde není místo. A nemám ho jak udělat. Nevím co tam je.. mam tam jen Windowsi a tunu blbostí o kterých ani nevím jak se tam dostali. a i když to promažu tak se stejně rychle to SSD zaplní znovu a mam tam 0kb místa. Takže to hází chybu i s nedostatkem místa.
Můžete mě prosím poradit jak nainstalovat ovladače znovu ?
D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: GTX 560 Ti - špatné ovladače.

Příspěvek od Krteq »

1) Projeď PC antivirem
2) Ovladače se instalují do systémové složky OS a jádro je pak načítá, nelze je nijak přesunout.
3) Až si PC vyčistíš od virů, pokus se smazat nepotřebná data (ne systémová) např. v Temp atd.
4) Až budeš mít kolem 300MB místa, pokus se nainstalovat poslední driver
5) NEKRAĎ a hru si kup! Potom se nesmíš divit, že máš v PC zaplevelené všelijakým bordelem.
Lutrak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lutrak »

No rekord byl když jsem měl 1gb volného na tom disku a stejně to nešlo nainstalovat...
Jinak momentálně nemám v PC ani jednu kradenou hru ;)
Hraju s kamošem CoH2 a to je všechno.. a stahl jsem si to nove Star Wars a tam mě to právě nefunguje..
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

OK, až provedeš ty předchozí kroky, zkus ještě před instalací ovladačů odinstalovat původní zbytky pomocí Display Driver Uninstalleru (v nouzovém režimu) a po restartu zkus nejnovější drivery nainstalovat znovu.
Lutrak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lutrak »

Projel jsem to roguekilerem ale všechno v pohodě. A uplně jsem odintalovat ty ovladače. A chtěl jsem nainstalovat ty nové ovladače, ale vzhledem k tomu že se instalujou do toho SSD tak tam není místo. A nemám ho jak udělat. Nevím co mam smazat a nic tam neinstaluju...
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Hold prostě nepoužívej takhle malé SSD....

Než řešit takovéhle problémy, to raději nainstaluj systém na HDD a na tohle pidi SSD si dej třeba nějakou hru s dlouhým loadingem jestli nemáš zrovna peníze na větší SSD.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

instalovat windows na 30GB ssd je sebevrazda, to byl opravdu blbej napad, kazdopadne by se to jeste dalo zachranit, ale musel by ses v tom vyznat, vzdycky je moznost neco smazat (jmenovite treba ve slozce %appdata%)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Nebo muze vypnout hybernaci. Pripadne rucne nastavit velikost strankovaci souboru na 1-2 GB, at neni velky, jak RAM ...

Promazat tempy ve Win, v prohlizecich ...

Odinstalovat vsechno, co je zbytecne, ale to se v tom musi alespon trochu vyznat.
Lutrak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lutrak »

Ono by stačilo reinstal winů a hned po reinstalu a nainstalovani ovladačů nějak vypnout možnost ukladaní cokoliv na to SSD.
Ale vzhledem k tomu, že jsem zrušil dvdromku tak nevím jak mam Win7 přeinstalovat. Už byli v komplu nainstalované.
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

¨můžeš si udělat instalační flash disk, ale to stejně nic nevyřeší, prostě je to málo, se zaplněným diskem se fungovat prostě nedá.
Lutrak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lutrak »

Tak ale když tam budou jen Windowsi tak 30gb stačí ne ?
Jinak stačí když si stahnu normalně win7 iso a dam to na flashku a tu pak necham nabootovat a při instalaci zadam ten kod ?
Raikkonen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Raikkonen »

30GB je už pro Win7 málo, to by stačilo tak pro XP. Ono stačí pár programů, běžné používání, pravidelná aktualizace a GB stejně lítají po desítkách. Proto bych na system nebral menší disk jak 120GB.
mr.qeg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mr.qeg »

Použil bych radu napsanou výše - zakázat hibernaci -> cmd jako admin a tam napsat "powercfg -h off" plus případně úplně zakázat nebo přesunout na jiný disk pagefile. Tím bys měl v závislosti na velikosti RAM uvolnit 4-8 GB (nepředpokládám, že máš jen 2GB RAM). Pak případně ještě vypnout obnovení systému a i tak malý disk Ti na instalaci systému, všech ovladačů a pár základních programů, jako browser, musí stačit.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“