Kamera na lyže
Moderátor: L4mka
- JardaŠatný32
- Nováček

-
Kamera na lyže
Ahoj, pomalu se blíží zima, jako každý rok plánujeme Alpy. Přemejšlím, že bych si koupil nějakou tu kameru na helmu, akorát nevím kterou vybrat, moc se v tom nevyznám, tak jestli byste mi nějakou doporučili. Díky moc všem 
- RiCK
- Začátečník

Re: Kamera na lyže
Všetko závisí od finančného rozsahu, ale tak všeobečne GoPro HERO, vodeodolné púzdro a mount.
Ak je to moc, tak sa poobzerať na ebayi/shopoch po čínskych alternatívach, lepšie kúsky bez problémov dosahujú kvalít GoPro, ale predajci neustále menia ich názvy, tak fakt treba na nete hľadať ktorý je čo zač, porovnania, použitý čip, optika atď. atď.
Ak je to moc, tak sa poobzerať na ebayi/shopoch po čínskych alternatívach, lepšie kúsky bez problémov dosahujú kvalít GoPro, ale predajci neustále menia ich názvy, tak fakt treba na nete hľadať ktorý je čo zač, porovnania, použitý čip, optika atď. atď.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- JardaŠatný32
- Nováček

-
Oki ještě se kouknu, co jsem zatim četl recenze tak nejlíp vychází Magicam, tyhle kamerky hodně srovnávaj s GoPro, sice cenově nejsou nejlevnější, ale pořád je to míň než u GoPro, řekl bych že je to levnější aleternativa se stejnými parametry.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Drift Ghost - vodotěsná i bez pouzdra, možnost natočit objektiv, náhledový displej, poněkud aerodynamičtější tvar, obousměrné ovládání pro přepínání řežimů a zapínání/vypínání nahrávání a hlavně - výdrž jedné baterky celé 3 hodiny i v mrazu, akorát je proti gopro trochu těžší a má horší ovládání přes wifi z telefonu.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- JardaŠatný32
- Nováček

-
Na to jsem taky koukal, pak ohledně výdrže mě zaujala Lamax X7, v balení jsou rovnou dvě baterky, takže když se jedna vybije.. stačí přehodit a natáčíme dál. To mě právě štve, třeba i u Xiaomi, že nemají displej, ale jdou ovládat jedině přes mobil. To mi přijde nepraktický.
- JardaŠatný32
- Nováček

-
Ahoj, tak nakonec jsem koupil tu X7 a můžu jí jen doporučit, jsem z ní nadšenej. Takže doporučuju