teplota 1700+
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
teplota 1700+
mam na zakladni desce A7V8X-X (KT400) 1700+ momentalne pretaktovanyho na 2.17Ghz (166*13) a teplotu mi BIOS ukazuje az 70....ale v ASUS Probe mam max 60....jak je to mozny???
A neni tato teplota docela (vzhledem k pouzitemu chladici) vysoka???
Docela rad bych vyzkousel snizit telotu pomoci WPCREDIT ale nikdy sem to nezkousel....nemohli byste mi nekdo popsat presny popis jak se to dela.....hlavne me neodkatujte na clanek na PCT...to uz sem si nekolikrat precet a nic.....
NEMUZE MI TEDA NEKDO POPSAT JAK PRESNE UDELAM TO CHLAZENI PRES WPCREDIT???
A neni tato teplota docela (vzhledem k pouzitemu chladici) vysoka???
Docela rad bych vyzkousel snizit telotu pomoci WPCREDIT ale nikdy sem to nezkousel....nemohli byste mi nekdo popsat presny popis jak se to dela.....hlavne me neodkatujte na clanek na PCT...to uz sem si nekolikrat precet a nic.....
NEMUZE MI TEDA NEKDO POPSAT JAK PRESNE UDELAM TO CHLAZENI PRES WPCREDIT???
Naposledy upravil(a) Nidzo dne ned 29. čer 2003, 16:49, celkem upraveno 1 x.
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- GABO
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1.7V....verzi presne nevim....ja se pri davani do pc zapomnel podivat, a ted se mi to rozebirat nechce.....a nemuze to byt tim, ze ma asi 1.5cm nad vetrakem zdroj??? 
- mokus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- gorge
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
a já pod 60 st. nejdu 
CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; CD ROM: Teac CD-W540E Firm - 1.0H; DVD ROM: Toshiba SD M1502:; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: VideoSeven N110S 19"; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);
- Tango Bravo
- Začátečník

- djyoyo
- Nováček

- Pavlista
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
2 Nidzo: Panenko skákavá...
tyhlety casy se zdrojem nad CPU se prehrevaj.... To nevis? zkus odsroubovat zdroj... teplota klesne hned!!! Kdyztak ja mam pri zatezi 41°C CPU ; 37°C MB a 57°C ABSII bez OC - chladim to celkem 3 vetraky... (posledne jse to chladil vysavacem a melo to 36°C pri plne zatezi
kdyztak vam dam fotky - byla to celkem prdel
)
press any key to continue, or any key to exit
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to pak asi mesic provozoval a nyni uz mam case opet zavrenou....a teplota nejde nad 45....na chladic mi foukaj 2 pridavny vetraky a uz je to v poho....ted resim jinej problem....winy xp mi odmitaj absolutne nabehnout, pokud jen malinko prekrocim frekvenci 2.2Ghz....a tim ze to procak nestiha bych rek ze to neni....