a vyhybat sa cheaterom posledne 3 mesiace aby som obmedzil riziko banu tiez nebolo lahke
nehovoriac o tom ze heisty som presiel na harde uz vsetky xy krat
Moderátor: Baneshee

Něco takového je pod moji úroveň.blaho píše:Je vidno , ze chatery boli k tebe stedry a pekne si si nazbieral balicky

Ty to pořád nechápeš.petrxp píše:JJ, kecy v kleci. Barák by se na auta hodil. Jak jako další ? Jsem chtěl koupit, ale chtělo to prodat ten starý..

Jak nic nového? Nový lowrider tuning shop, 6 nových aut, k nim tuning skoro všeho, dvě zbraně Tec9 a mačetu, nový kontakt do mobilu, hromada nových úkolů a to jsem ještě neprolezl všechno, údajně tam jsou ještě nové masky, účesy, tetování, oblečení a painbrush na xichty. To ti je málo???Octopuss píše:Nic novýho nepřidali (i když jsem čet fámy, že bude novej dům), prostě si jen můžeš koupit další z existujících.

Jo už chápuOctopuss píše:Ty to pořád nechápeš.petrxp píše:JJ, kecy v kleci. Barák by se na auta hodil. Jak jako další ? Jsem chtěl koupit, ale chtělo to prodat ten starý..
Ode dneška si můžeš koupit další byt/garáž, ale nekoná se úplně novej dům s bytama, jak se (údajně) spekulovalo. Můžeš si koupit "jen" další z existujících.
No uvidíme, lowrider jsem už dneska jako správný niga nestihJak nic nového? Nový lowrider tuning shop, 6 nových aut, k nim tuning skoro všeho, dvě zbraně Tec9 a mačetu, nový kontakt do mobilu, hromada nových úkolů a to jsem ještě neprolezl všechno, údajně tam jsou ještě nové masky, účesy, tetování, oblečení a painbrush na xichty. To ti je málo???