Ahoj, mám problém s redukcí z miniDP na HDMI,VGA,DVI.
Projevuje se to pouze při výstupu na VGA a s libovolnými monitory a projektory(zobrazovadlo). Problém se stává buď ihned po připojení (nezáleží na pořadí, jestli nejdříve redukce, nebo nejdříve zobrazovadlo) nebo po chvíli (10 sekund- 2 minuty) a nebo při změně parametrů zobrazení (mód klon/rozšířit/koláž nebo změna rozlišení na zobrazovadle).
Zobrazovadlo ztratí obraz, jako by nebyl připojen vstup a notebook periodicky začne dělat zvuky vypojování a zapojování zařízení a začne blikat interní displej mezi prázdnou černou obrazovkou a pr černou obrazovkou s kurzorem a aktuálním obrazem (který může být různě deformovaný-roztáhnut, uříznut a na různých místech obrazovky). Kurzor reaguje - zobrazuje se jeho pohyb na snímcích s černou obrazovkou a obrazem.
Blikání se ukončí až po odpojení redukce (zobrazovadlo nestačí)
Čím je to způsobeno?
Ještě jedna věc - kamkoliv tu redukci zapojím přes VGA, nabízí mi to stále stejný výběr rozlišení, nezobrazí se tam ani vlastní ani nativní.
Zkooušel jsem přes Windows změnit na rozšířit, ale vyhodilo mito hlášku Nastavení zobrazení nelze uložit. Zkuste zvolit jinou kombinaci nastavení zobrazení.
Když zapíšu vlastní rozlišení do "C:\Windows\System32\CustomModeAppv2_0.exe", tak tam sice zapsané je ,ale není na výběr v nastavení zobrazení.
OS Windows 8, Grafika Intel HD4000.
Blbne redukce DP-VGA
Moderátor: maXXmilian
- Tauzen
- Černá karta

-
- Tauzen
- Černá karta

-
Re: Blbne redukce DP-VGA
Nevíte, kde by mohl být problém?
- Tauzen
- Černá karta

-
Poradíte někdo?
- Tauzen
- Černá karta

-
Poradíte někdo?
- maXXmilian
- Moderátor

A ten miniDP normalne funguje. kdyz se do nej neco pripoji?
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- Tauzen
- Černá karta

-
Neměl jsem možnost vyzkoušet jiné zařízení než tuto redukci(jako že v miniDP portu nic jiného než ta redukce nebyla nikdy). Ale jak jsem psal, monitor připojený přes HDMI na této redukce funguje bezchybě.