Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- 3tp2
- Začátečník

Re: Battlefield 4
Blaho a rasista?? To je sprostá pomluva tohleto

CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- blaho
- Žlutá karta

-
3tp2 píše:Blaho a rasista?? To je sprostá pomluva tohleto![]()
![]()
spravne
__
ach , to boli časy

- rbclass
- Žlutá karta

-
Prave tieto mapy nehravam.Octopuss píše:Hráli jste něco jinýho než Shanghai nebo Locker?
Blaho,co ti to vyskocilo za update? Origin ? Ten sa mne dnes updatol,hra nie.
- Octopuss
- Začátečník

Já hraju jen DLC mapy. A trochu se u toho vztekám.
- LoCo99
- Začátečník

ano ostatní je odpad protože mimo deathmatch (kterej neberu jako legitimní herní mod nejsme v 90. letech) to jsou všechno mody max pro casual hráče kde je vítězství otázka 2 věcí - jak kdo umí "zneužít" techniku a potom o náhodě - balance týmu
dobře ještě ta jedna chujovina co kopíruje counter strike je docela o dovednosti, jenom je absolutně tragická když používá stejný mapy
a o tom že to je pro odpad, no to sme se asi špatně pochopili, chtěl jsem tim říct že to je přesně pro ten typ lidí který sou spokojený s tim že někde ležej na kraji mapy nebo jsou schopný dokola umírat v tanku na tom stejnym místě na miny, nebo nezvládaj letět rovně ve vrtulníku bez ztrát na životech
loadout pro engineera je situační samozřejmě, raketomety měníš podle nutnosti ale nejvíc OP je javelin když ti zaměřuje někdo druhej, zbran u mně vedla UMP45 a hlavně MTAR, ale já hral snad všechny zbraně jen na unlocky
dobře ještě ta jedna chujovina co kopíruje counter strike je docela o dovednosti, jenom je absolutně tragická když používá stejný mapy
a o tom že to je pro odpad, no to sme se asi špatně pochopili, chtěl jsem tim říct že to je přesně pro ten typ lidí který sou spokojený s tim že někde ležej na kraji mapy nebo jsou schopný dokola umírat v tanku na tom stejnym místě na miny, nebo nezvládaj letět rovně ve vrtulníku bez ztrát na životech
loadout pro engineera je situační samozřejmě, raketomety měníš podle nutnosti ale nejvíc OP je javelin když ti zaměřuje někdo druhej, zbran u mně vedla UMP45 a hlavně MTAR, ale já hral snad všechny zbraně jen na unlocky
- Octopuss
- Začátečník

A pořád dokolečka: "můj názor je jedinej správnej".
Jak hraješ ty je všem srdečně ukradený, a pokud jsi ten typ co se honí za nějakýma obskurníma o ničem nevypovídajícíma číslama v Battlelogu, radši bych hrál s tím odpadem co dokolečka chcípá na miny...
Jak hraješ ty je všem srdečně ukradený, a pokud jsi ten typ co se honí za nějakýma obskurníma o ničem nevypovídajícíma číslama v Battlelogu, radši bych hrál s tím odpadem co dokolečka chcípá na miny...
- LoCo99
- Začátečník

to je tvuj boj ale tohle, já nikomu nic nevnucuju
- blaho
- Žlutá karta

-
Nech kazdy hra co ho bavi
Mne netrebalo ziadne BF3/4 ani hardline ANAL
U mna bolo a navzdy ostane v srdci jedna hra a to
https://youtu.be/M1TDOJn5rCA
mne by stacila BF2 urobena v poriadnom engine
Mne netrebalo ziadne BF3/4 ani hardline ANAL
U mna bolo a navzdy ostane v srdci jedna hra a to
mne by stacila BF2 urobena v poriadnom engine
- rbclass
- Žlutá karta

-
samozrejme ze ti ostane v srdci to prve co si v danom segmente nasiel..v mojom pripade bf:bad company 2
- blaho
- Žlutá karta

-
bad company bolo celkom OK ,
tam s kamosom sme drzali moj rekord v heli 110:0
Inak na vsetkych Maďarskych serveroch sme dostali ban
ale co si myslel tym ?

Inak teraz sme si dali RUSH na TS v BF4 / staronova paria asi 6 členov / ale to je na mna moc ,
mal som dosť odmlku kvoli GTA V , a ty čuraci su dost naskilovany
mal som co robit
tam s kamosom sme drzali moj rekord v heli 110:0
Inak na vsetkych Maďarskych serveroch sme dostali ban
ale co si myslel tym ?
rbclass píše:samozrejme ze ti ostane v srdci to prve co si v danom segmente nasiel
Inak teraz sme si dali RUSH na TS v BF4 / staronova paria asi 6 členov / ale to je na mna moc ,
mal som dosť odmlku kvoli GTA V , a ty čuraci su dost naskilovany
mal som co robit
- 3tp2
- Začátečník

Blaho do prd*ele tohle mi nedělej, kdo má pak to žrádlo z tý klávesnice vydloubávatblaho píše:… a ty čuraci su dost naskilovany
Jinak Bad Company 2 byla pecka u který jsem strávil mnoho nocí
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- rbclass
- Žlutá karta

-
Skusil som si to zahrat asi po mesiaci a nastala klasicka situacia. Dost naskilovani curtaci a moj skill sa zas dost znizil..cize som to po 15 minutach frustracie vypol..
- Octopuss
- Začátečník

Takhle si moc nezahraješ, když se na to hned vykašleš.
Mně se za rok povedlo zvýšit KD z 0,7 na 0,8 a jsem spokojenej.
Mně se za rok povedlo zvýšit KD z 0,7 na 0,8 a jsem spokojenej.
- rbclass
- Žlutá karta

-
Javiem ze si tak velmi nazahra..Nejde o KD,to mam relativne vysoke.ide o to,ze ma to nebavi sa "furt ucit hrat odznovu" ak si dam trochu pauzu
- LoCo99
- Začátečník

na tý hře neni co se učit
stačí bejt ve všem rychlejší
- rbclass
- Žlutá karta

-
Jasne 
- Octopuss
- Začátečník

To je patch jako kráva.
https://eaassets-a.akamaihd.net/dice-co ... tch_EN.pdf
https://eaassets-a.akamaihd.net/dice-co ... tch_EN.pdf
- blaho
- Žlutá karta

-
skusime 
- Octopuss
- Začátečník

Ta nová mapa teda nic moc. Vizuálně perfektní, ale hraje se to pěkně blbě. Jednak tam skoro není kryt, a od vlajky k vlajce se převážně běží přes zofale otevřený prostranství, a navíc (což uznávám není chyba mapy) půlka hráčů akorát kempuje s IRNV zaměřovačem někde ve křoví.
Zkusím si to zahrát ještě párkrát na menším než 64p serveru, ale prozatím teda moc nadšenej nejsem
Zkusím si to zahrát ještě párkrát na menším než 64p serveru, ale prozatím teda moc nadšenej nejsem
- rbclass
- Žlutá karta

-
vizualne hnusne imo